bende ilk havalı tabancam olarak colt 1911 aldım geçen hafta.evde deniyorum pek keyifli olmuyor.açık havada bi buluşma olucakmı bu aralar.bende katılabilirmiyim acaba..
colt 1911 A-1
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Hayırlı olsun, güzel bi silah almışsınız, kazasız ve isabetli atışlar. Birde hangi rengini aldınız?
-
eşekkür ederim.renk mat siyah.bunlarda beyaz kabze çok güzel duruyo,bulmak mümkünmüdür acaba?
-
Dediğiniz gibi beyaz kabze çok güzel duruyo, bulmakta mümkün(biraz pahalı olsada) ama, o kabzeyi nasıl uyarlayacaksınız?
-
gerçek bir silaha ait kabzeyi uyarlayamam sanırım,bendeki colt un orjinal beyaz kabzesi varmıdır anlamında sormuştum aslında.
-
Var ve genelde fildişinden yapılma Fiyatı da malum , bende hw45 e bir kabze düşünüyorum ama çok para istiyorlar.
-
fildişi olursa harika olur,nerden temin edebileceğim konusunda bi bilgin varmı acaba..?
-
Ankarada birçok av bayiinde var, Murat Abinin dediği gibi fiyatları çok yüksek. Muhtemelen İstanbulda da vardır. Heralde siz havalı colt için hazır kabze soruyosunuz; Ben okadar araştırmama rağmen hazırını hiçbir şekilde bulamadım ve duymadım, ancak alıp kendiniz uğraşıp uyarlayacaksınız.
-
teşekkürler verdiğiniz bilgiler için..
-
http://www.youtube.com/watch?v=E6SmlOEzNBs
bu video , gerçeğinin parçalarının birleştirilmesini anlatıyor.
-
witness 1911 ile aynı silahmı usta. resimlere baktım benziyor