bende ilk havalı tabancam olarak colt 1911 aldım geçen hafta.evde deniyorum pek keyifli olmuyor.açık havada bi buluşma olucakmı bu aralar.bende katılabilirmiyim acaba..
colt 1911 A-1
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun, güzel bi silah almışsınız, kazasız ve isabetli atışlar. Birde hangi rengini aldınız?
-
eşekkür ederim.renk mat siyah.bunlarda beyaz kabze çok güzel duruyo,bulmak mümkünmüdür acaba?
-
Dediğiniz gibi beyaz kabze çok güzel duruyo, bulmakta mümkün(biraz pahalı olsada) ama, o kabzeyi nasıl uyarlayacaksınız?
-
gerçek bir silaha ait kabzeyi uyarlayamam sanırım,bendeki colt un orjinal beyaz kabzesi varmıdır anlamında sormuştum aslında.
-
Var ve genelde fildişinden yapılma Fiyatı da malum , bende hw45 e bir kabze düşünüyorum ama çok para istiyorlar.
-
fildişi olursa harika olur,nerden temin edebileceğim konusunda bi bilgin varmı acaba..?
-
Ankarada birçok av bayiinde var, Murat Abinin dediği gibi fiyatları çok yüksek. Muhtemelen İstanbulda da vardır. Heralde siz havalı colt için hazır kabze soruyosunuz; Ben okadar araştırmama rağmen hazırını hiçbir şekilde bulamadım ve duymadım, ancak alıp kendiniz uğraşıp uyarlayacaksınız.
-
teşekkürler verdiğiniz bilgiler için..
-
http://www.youtube.com/watch?v=E6SmlOEzNBs
bu video , gerçeğinin parçalarının birleştirilmesini anlatıyor.
-
witness 1911 ile aynı silahmı usta. resimlere baktım benziyor