valla çok imrendim hele bir de insan mersinli olupta erzurumdan o resimlere bakmak insanı daha da üzüyor
onur hangi yaylaya gittiniz ben kızılbağ, atlılar tarafına benzettim de
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
valla çok imrendim hele bir de insan mersinli olupta erzurumdan o resimlere bakmak insanı daha da üzüyor
onur hangi yaylaya gittiniz ben kızılbağ, atlılar tarafına benzettim de
Gözne ama ne taraf olduğunu bilmiyorum.
serkan resimlerden 6. sıranın 5. ve 6 .resimlerine bakınca yerinizi tam olarak anlayabildim Ayvagediği köyü ile Değirmendere köyü arasında Çapar köyü sapağındasınız çocukluğumda oralarda sapanla çok kuş avladım, kısmetse haftaya ordayım ama tüfeğim burda kalacak çünkü burdaki karga hiçbiryerde yok
Dostum tam isabet valla helal de valal şimdiye kadar çoktan tanışmamız lazım benımde çocuklugum oralarda geçti.
Güzel bir buluşma tertiplemişiniz,Tüm klatılımcıları tebrik ederim,her gününüz böyle neşeli geçsin...
togay senin de dediğin gibi çocukluğumuz oralar da geçti ama şimdi gurbette sadece oraların özlemi ile avunuyoruz valideler ayvagediğin de yaylaya çıkıyor ben de haftaya izin alıp 20 günlüğüne gelecem, eylül ayında incir kuşları avlaması ne güzel olurdu oralarda baba yadigarı 36 lık kırma vardı o zamanlar. Kısmetse görüşürüz
Serdal abi umarım görüşmek kısmet olur.
togay senin de dediğin gibi çocukluğumuz oralar da geçti ama şimdi gurbette sadece oraların özlemi ile avunuyoruz valideler ayvagediğin de yaylaya çıkıyor ben de haftaya izin alıp 20 günlüğüne gelecem, eylül ayında incir kuşları avlaması ne güzel olurdu oralarda baba yadigarı 36 lık kırma vardı o zamanlar. Kısmetse görüşürüz
Geldiğinizde mutlaka haber verin.Biz her sezon oralardayız.Pm den tel numramı göderirim size
inşallah görüşürüz onur sağolsun togay pm den telefon nosunu verdi mersine gelince haberleşiriz
tebrikler güzel buluşma olmuş dosluklar pekişmiş
serdal bey her zaman bekleriz.
başımızla beraber.
geldiğinizde mutlaka bir buluşma düzenleyelim.
tanışmış oluruz.
saygılar
arkadaşlar çok şükür Mersin'e geldim ama sıcağı görünce hemen yaylaya(ayvagediği) kaçtım şu eşin dostun hoşgeldin merasimi bitsin hemen togay la cepten irtibata geçecem o zaman bir buluşma düzenleriz inşallah şimdi den sabırsızlanıyorum. Görüşürüz
Beyler hafta sonu buluşuyormuyuz.
merhaba, çukurova team e nasıl katılabilirim?
katıldın bile
vay bee ne gündü ama fotoğraflarımıza bakmak yeni nasip oldu ama olsun