Bugun tatsiz bir olay yasadim, Kargo firmalari ile silah gonderirken dikkat etmek lazim...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • bende aynı firmadan şikayetciyim.dağıtım biriminde havalı silaha çok meraklı biri var.
    kargoya soruyorum diyomki neden benim tüfek gelmedi diyorlarki unutulmuş. yahu bu ikinci kere oldu nedir bu olay dedim ve bastırdım arabayla dağıtım merkezine 200 km yol yaptım.ve gider gitmez bastım fırçayı.tüfeği aldım baktımki koli bantları kesilmiş . ne ulan bu ! dedim. bilmiyoruz dediler. açtım bölge müdürlerine telefonu bastım kalayı :)

FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

• bende aynı firmadan şikayetciyim.dağıtım biriminde havalı silaha çok meraklı biri var.
    kargoya soruyorum diyomki neden benim tüfek gelmedi diyorlarki unutulmuş. yahu bu ikinci kere oldu nedir bu olay dedim ve bastırdım arabayla dağıtım merkezine 200 km yol yaptım.ve gider gitmez bastım fırçayı.tüfeği aldım baktımki koli bantları kesilmiş . ne ulan bu ! dedim. bilmiyoruz dediler. açtım bölge müdürlerine telefonu bastım kalayı :)

adiler...
    benimde kargoda eleman torpedoyu kurcalarken, şans eseri olayın üstüne geldim.adamın elinden kaptım, fazla meraklı olma iyi birşey değildir ne gelirse onun yüzünden gelir insanın başına dedim ,aldım çıktım...

HATSAN TORPEDO 155 .22 CAL.+ 3-9*32
    GAMO HUNTER 440 .177 CAL.+ TEK PARÇA AYAK 3-9*44
    MARKSMAN 1010 AIR PISTOL .177 CAL.
    SARSILMAZ AIR PISTOL .177 CAL.
    REMINGTON 870 MAGNUM 12 GA TEFLON KAPLAMA

• tüfeği aldım baktımki koli bantları kesilmiş . ne ulan bu ! dedim. bilmiyoruz dediler. açtım bölge müdürlerine telefonu bastım kalayı :)

Koliyi açık görünce şunum eksik bunum eksik diye bayağı bir terletirdim onları. ;kihhik,

• Koliyi açık görünce şunum eksik bunum eksik diye bayağı bir terletirdim onları. ;kihhik,

mustafa serdar bey tüfeğin kutusuna orjinal bir mühür gibi birşey koymuş. o olmasa kesin açarlardı.yapışkan etiket gibi çıkmayan ancak yırtılabilen birşeylerle göndermek lazım. o zaman cesaret edemezler.

FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

• Kargo firmasının ismini yazmanız gerekir bence görsünler nasıl müşteri kaybediliyor. Eğer ki Kadir abi gibi yapmış olsaydınız bana tüfeği sizin gönderdiğiniz gibide göndermedi o direk kılıfa koymuş vermiş kargoya ama kağıt imzalatmış bide sigortalatmış üstünde toz bile yoktu zaten. 2 kat pahalıya gider ama sigortalatın derhal paranızı tüfek fatura değerinden vereceklerdir. Ama aslında yasak taşıması herhangi bir silah vs.

Kaplumbağaya dikkat et. Ancak kafasını çıkarıp risk aldığında ilerliyebiliyor. "James B.Conont"

ankarateam.png

Bizde bilirdik sevgilimize karanfil almayı lakin; aç idik yedik karanfil parasını.. ;kffx;

Playstation Portable 2000 - 3000 oyunları bulunur...(Yeni çıkanlar- çıkmışlar)

• kargolar silahları ruhsat veya fatura ibraz ettiğiniz taktirde alıyolar eğer kendi kutusundaysa ve kırılırsa sigorta kapsamına giriyor ve zararınız ödeniyor . gönderdiğiniz paketin üstüne- kırılacak eşya lütfen dikkat - diye yazın ve fosforlu kalemle üstünü çizin, ben bu şekilde defalarca yumurta gönderdim onlar bile hiç kırılmadan gitti. ve eper sizin başınıza gelenler beniim başıma gelseymiş onları gezeletirdim. benim silahımla benim haberim olmadan oynayacak yok kıracak kurcalayacak ,okurken bile sinir oldum . geçmiş olsun.

hatsan mod 99 22 cal -
    hatsan at44 s 10 22 cal -

hatsan mod 135 vorteks 22 cal-

hatsan nova compackt 22 cal

hatsan bt 65 elite 22 cal

gamo stutzen 17,7 cal

ersus ers 17 - 36 cal

ata arms neo 12 cal

canik 55 shark fc 9 mm

zoraki ultra 4,5 mm -

• Tahmini 20 defa tüfek göndermişimdir ben daha bir sorun yaşamadım her şey gönderici ile alakalı iyi paketlenirse kırlacak yazlırısa sorun yok.