NAMLU BOYAMA HAKKINDA

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Sevğili arkadaşlar bende Hatsan Mod 100 tüfek var, üzerindeki boya gibi sırlı katman deforme oldu, ben de namluyu ve diger kısımları küfden kurtarmak için bayamak istiyorum fakat teknik bilğim yetersiz hangi boyayı kullanacam özel bir malzeme varmı nelere dikkat edecem gibi, eger daha önce bu faaliyetlerde bulunmu arkadaşlardan yardımcı olurlarsa çok sevinirim saygılar.

KRAL

12 ga 71 NAMLU

76 MAGNUM

ENJEKTÖRLÜ

SÜPERPOZE

• Benim bildigim üzerindeki boya krom boya o boyadan bulup boyaman zor sen normal metal boyalarıyla boyayabilirsin selülozik boya al vede selülozit tiner biraz ince yap boyayı fırca izi kalmasın bir kat sür o zaten cabuk donar sonra üzerine bi kat daha sür yada sanayide komrosörle boyat yada bir silahcıya boyat ^^

Hatsan AT44-10 TH LW .22 Stoeger x50 Synthetic combo 5.5 / Stoeger x20 Synthetic 4.5mm / Hatsan mod 99 limited edition 5.5 / hatsan mod 88 4.5mm / Dıana 460 magnum 5.5 /hatsan mod 135 5.5 /gamo cfx 5.5 / kıral safari 5.5 / hatsan mod 95 4.5 / hatsan mod 125 4.5-5.5 / kıral magnum 4.5 / kıral kanas 5.5 /jet 4.5 / sarsılmaz crom :thumbup: 4.5 /hatsan mod 45 4.5 /flaş 4.5

• boyamadan önce küflü paslı kısımları zımparalamak daha iyi sonuç verir , hatta sprey boya ile de boyana bilir estetik pek sorun degilse

• Yardımcı olan tüm dostlara teşşekür ederim, Sanayide komplesörle attırsam daha iyi olacak metal boyası ile belkide araba boyasıda olur.

KRAL

12 ga 71 NAMLU

76 MAGNUM

ENJEKTÖRLÜ

SÜPERPOZE

• av bayilerinde silah boyası satıyorlar geçen sene 10 liraya almıştım tüfenizi ıslak bezle silip yağlarından arındırın sonra tatbik edin eskisinden iyi olucaktır ama süper derecede iyide olmuyor.

Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

• av bayilerinde silah boyası satıyorlar geçen sene 10 liraya almıştım tüfenizi ıslak bezle silip yağlarından arındırın sonra tatbik edin eskisinden iyi olucaktır ama süper derecede iyide olmuyor.

Bayiden boya alıp boyoyacaksan silahın boyanacak kısımlarını iyice temizle sonra üzerini zımparala ama en ince olanını kullan burda zımparanın önemi şu metal kızımlarda ince cizikler oluşdurup boyanın daha saglam tutunmasını saglamak Sanayide boyatacaksan vede tüfegin üzerinde pasdan dolayı hoş görünmeyen karıncalanma pürüz varsa celik macun atdır sonra üzerini zımpara atdır sonra boyat eskisinden daha güzel olur ama darbe alırsa celik macunun çatlama riskide var onuda belirteyim kolay gelsin ... ^^

Hatsan AT44-10 TH LW .22 Stoeger x50 Synthetic combo 5.5 / Stoeger x20 Synthetic 4.5mm / Hatsan mod 99 limited edition 5.5 / hatsan mod 88 4.5mm / Dıana 460 magnum 5.5 /hatsan mod 135 5.5 /gamo cfx 5.5 / kıral safari 5.5 / hatsan mod 95 4.5 / hatsan mod 125 4.5-5.5 / kıral magnum 4.5 / kıral kanas 5.5 /jet 4.5 / sarsılmaz crom :thumbup: 4.5 /hatsan mod 45 4.5 /flaş 4.5