Selam dostlar,
Havalı tüfeklere karşı oluşan ilgime rağmen, maymun iştahlı biri olduğumdan ve neden, ne zaman, niçin sıkılacağımı bilemediğimden bu güne kadar bir tüfek sahibi olmamıştım fakat şiddetle araştırıyordum... Forumda ikinci el olarak son derece kaliteli olduğunu düşündüğüm bir çok silah olmasına karşın hem fiyatları beni düşündürüyordu hem de hiç birinin sahibi 12 taksitle vermezdi
Sonunda, dün internet üzerinden satış yapan bir mağazada, "Yerli malı Türk'ün malı, her Türk onu kullanmalı" mantığıyla, Üzümlü üretimi olan, başlıkta bahsi geçen tüfeği sipariş ettim... Bu gün elime geçti ve beni çok şaşırttı... İlk gün gözlemlediklerimi sizlerle de paylaşmak istedim...
Öncelikle kargo için paket inanılmaz yapılmış, dünyayı 4 kere dönse de emin olun silaha zerre birşey olmazdı... Paketi açıncaya kadar 5' geçti hem de Gerber Jiletimle (neden bahsettiğimi sn. yenilmeztüzün gayet iyi hatırlar, burada kendisine de teşekkür ederim) Kutuyu açmayı başarınca içinden bir tüfek kılıfı çıktı, onu açınca bir havalı naylon koruma çıktı, onun içinden fabrikanın naylonu çıktı ve en nihayet tüfeğe ulaşabildim... Bu derece sağlam bir koruma ile gönderdikleri için firma yetkililerine bir teşekkür maili yazdıktan sonra tüfekle ilgilenmeye başladım...
İkinci sınıf bir sentetik malzemeden yapılmış kundak his olarak fena değil, şekil olarak Gamo CFX'e çok benziyor yani görüntü çok güzel...
Kral, bu fiyattaki bir tüfekten beklenmeyecek kadar dengeli, ele muazzam oturuyor ve yanağa çok güzel yaslanıyor...
Dürbünsüz olarak, 15 m.'ye koyduğum 8 cm. çapındaki ana hedefin içindeki 3 cm. çapındaki sarı bölgeye (benim 18 m. antrenman hedefim olur kendileri) ilk defa bir havalı tüfekle atmanın da heyecanıyla çökerek-destekli 10 adet Gamo TS-10 attım... Sarı yok oldu bir tane de kırmızıya kaçırmışım... Bahsettiğim heyecanla da eve çıkarken hedefi almamışım... Neden sonra aklı ettim, fotoğraflayıp foruma koyayım diye, bahçeyi alt-üst ettim ama maalesef... Bir sonraki denemeyi resimlerim artık...
Tüfeğin sesi de benim çok hoşuma gitti, ne anırıyor ne fısıldıyor, ortada bir ses ama asla gürültü değil...
4.5 mm
Yaklaşık 2900 gr. ağırlık.
1100 mm. toplam uzunluk, 455 mm. namlu uzunluğu.
305 metre/saniye atış hızı. (emin değilim, sanki biraz daha yavaş)
Plastik gövde.
Alttan kurma
Ergonomik tasarım.
ISO9001 kalite belgeli.
Türk malı.
ÜRÜN HEDİYELERİ (fiyata dahildir);
1 adet 4x15 Dürbün
1 adet Tüfek Kılıfı (standart)
1 adet Bakım yağı
2 kutu Gamo TS-10 pellet
Fiyatı: 12,69 TL x 12
Sevgiler,