Kral Alttan Kurma 4,5 Cal. Sentetik Dipçik hk.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • centilmenliğinizden dolayı tebrik ediyorum.tabancatüfek.com u bıraktıktan sonra bu sitenin aktif üyelerinden oldunuz.bencede orada sonuna kadar haklıydınız.adamlar banlamak için bahane arıyordu bu gidişle sitelerinde kimse kalmayacak.saygılar

Teşekkür ederim sn. bjk34... Bu sözleri duymak içimi rahatlattı inanın... Oradaki moderatörler de (bazıları hariç) buradakiler gibi olabilseydi keşke ama "semer gitse de eşeklik baki kalır" sözümüzü doğrulayacak insanlara da gerek var demek ki...

Sevgiler,

This is AnkaraTeam, you know...

WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD

Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."

ankarateam.png

"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

• Bugün AnkaraTeam'in toplandığı yerlerden biri olan 1. Çamlığa gittim... Bende diyordum ki bu hazretler niye böyle karga kahvaltısını etmeden atışa giderler, bugün anlamış oldum... 1050'de oradaydım kaçtığımda saat 1120 idi ve ben zor dayandım o sıcağa :| Tabii ki kimseler yoktu, bende buraya kadar gelmişken mantığıyla 6-7 pellet attım, zor kaçtım ;şrofls;.

Bu da 10 m.'den ayakta dürbünlü (ona dürbün denirse tabii) atışlarım;

[Resim Engellendi: http://img25.imageshack.us/img25/8622/efenadiil.jpg]

Sevgiler,

This is AnkaraTeam, you know...

WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD

Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."

ankarateam.png

"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."