Ankara ekibi,
Yeni yıla merhaba diyor muyuz ? Şöyle karlar altında....
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Ankara ekibi,
Yeni yıla merhaba diyor muyuz ? Şöyle karlar altında....
İsterdim ama hem hastayım, hem yarın işlerim var, ama gönlüm sizinle.
Ben de gelemem çocuk hasta
geçmiş olsun hastalara.
Ben sivas a döndüm. yaza kadar takip ediyorum sizleri iyi buluşmalar hepinize
06.01.2008 pazar bir buluşma olur mu ki ? gelen var mı ? katılım olur mu ?
gelemeyeceğim
Ben bugün gittim ama çamlığa çıkamadım. Çıkılırsa ancak yaya çıkılır. Paintsign sahasında biraz atış yaptım ama kar hem hedefleri örtüyor hem de yansıyan güneş çok rahatsız ediyor.
abi güneş gözlüğü ya da kar gözlüğü kullanırsan rahat edersin diyeceğim. ancak dürbünden yansıyan da rahatsız edecektir.
Bende işlerimi bitirip, saat 2 gibi gittim, kompresör hala donmuş durumdayımış, tüpler dolu değildi
tüpteki 130-140 bar havayla 3-4 kere doldurup atış yaptım, benim hw100'ün Benjamin'i sevdiğini gördüm, Benjamin'le 30 metre mesafede nerdeyse tek delik
ama AA'yı hem yağlı hem kuru attım, sonuçlar kötü çıktı, üzgünüm çünkü Benjamin stoklarıda bitmiş durumda
+1 bende bu gün aa ile 200 atış yaptım arada 10 da 3 sapıttı
HW100 ü de bu gün modlamıştım modifiyeden sandım + yeni moderatör den olabilir dedim hiç aa dan olabileceği aklıma gelmedi modu biraz fazla kaçırmışım
tüfek 10 atışta 190 bardan 60 bara düşüyor çekicin üstüne okadar yüklenmişimki atış sonrası valf kapatamıyor ve hava kaçırmaya devam ediyordu kronom daha gelmediğinden hızlara bakamadım ama şöle söyliim tüfek yaylı gibi tepiyordu geri modlamak için sökerken cıvataların çok zorlandığını gözlemledim şimdi iyi bir ayar da
Alıntı06.01.2008 pazar bir buluşma olur mu ki ? gelen var mı ? katılım olur mu ?
İşlerim şimdi bitti, nerede atış yapsam diye düşünüyordum . Buluşma yeri neresi, mekanın yerini tarif ederseniz gelirim. Veya kimse gelmezse kendimde giderim. Atış yaptığınız yer neresi merak ettim.
Sevgili Erdem Sana geçmiş olsun , Murat Senin ufaklığada acil şifalar diliyorum...
Havalar bu soğuklukta devam ederse sanırım bir süre atışlara ara vermek durumunda kalacağız.Keza insan dışarıya çıkınca 10 dakikada donuyor.. Daha bu sogukların subat ve martı var... Sonra yaşasın özgürlükkkkk
Arkadaşlar,Ankara buluşmalarını nerede yapıyorsunuz?Adres bildirebilirseniz müsait olduğumda buluşmalara katılmak ve sizlerle tanışmak isterim.Hepinize yeni yılda sağlık ve başarılar dilerim.
Osman Taşpınar
Arkadaşlar,Ankara buluşmalarını nerede yapıyorsunuz?Adres bildirebilirseniz müsait olduğumda buluşmalara katılmak ve sizlerle tanışmak isterim.Hepinize yeni yılda sağlık ve başarılar dilerim.
Osman Taşpınar
Maşaallah Osman bey,
Bunca silah Pest kontrol içinmi ?
Havalar ankarada bu aralar hiç artıya çıkmadığı ve geceleri -17 lere düştüğünden buluşmalar bir süreliğine azalacak gibi görünüyor.
Bende işlerimi bitirip, saat 2 gibi gittim, kompresör hala donmuş durumdayımış, tüpler dolu değildi
tüpteki 130-140 bar havayla 3-4 kere doldurup atış yaptım, benim hw100'ün Benjamin'i sevdiğini gördüm, Benjamin'le 30 metre mesafede nerdeyse tek delikama AA'yı hem yağlı hem kuru attım, sonuçlar kötü çıktı, üzgünüm çünkü Benjamin stoklarıda bitmiş durumda
kesinlikle benim diana mod 460 da benjamin i çok seviyor, AA dan baracuda ya kadar çoğu pellet var elimde denedim ama benjamin muhteşem, uzak mesafelerde bile inanılmaz isabetli düşüşü az
Mustafa bey teşekkür ederim .Havalı Tüfeklerin Hepsini toplasan 1 Adet Diana Mod 54 Airking etmez. pest Kontrolünü kimyasal madde veya cihazlarla yapıyoruz.Bunlar sadece benim şahsi hobim.Selamlarımla.Osman