25 metrede ilk grupman çalışmamı sizlerle paylaşmak istedim.gamo pro hunter peletlerle desteksiz 5 atış.4 atış üstüste ama 1 tanesinde biraz titretmişim.
[Resim Engellendi: http://s7b.directupload.net/images/090705/temp/2gmllfz5.jpg]
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
25 metrede ilk grupman çalışmamı sizlerle paylaşmak istedim.gamo pro hunter peletlerle desteksiz 5 atış.4 atış üstüste ama 1 tanesinde biraz titretmişim.
O tüfek ve üzerindeki teleskopa göre bence vasat bir grup... Siz beğendinizde mi koydunuz buraya yoksa üzerinde tartışalım diye mi? Hım, ilk grup denemem demişsiniz, o halde iyi denebilir ama yakın zamanda çok daha derli toplu gruplarınızı bekleriz...
Sevgiler,
offhand atış zordur ilk grupmanın ve bence offhand güzel grup olmuş. Bundan sonra daha iyi atışlar çıkaracağına eminim.
Desteksiz olarak yapılan ilk grupman olduğu için bence başarılı elinize sağlık , zamanla küçülücğene eminim zaten o bitanesi kaçmasa mükemmel olurdu.
iyi atış ancak nefes kontrolünü geliştirirseniz çok daha iyi olacaktır.
teşekkürler ayakta ve desteksiz olarak bukadarını başarabildim ama çalışmalarım devam edecek umarım daha ii olur.
yinede bence gayet ii çünkü 4 atış hep üstüste gelmiş bi tanesinde kaçmış.25 metrede bile olsa yeterince titretiyorum hedefi ortalamkta zorluk çekiyorum desteksiz olunca...
O tüfek ve üzerindeki teleskopa göre bence vasat bir grup... Siz beğendinizde mi koydunuz buraya yoksa üzerinde tartışalım diye mi?
Sayın abim sizin grup çalışmalarınız varmı bilmiyorum ancak tüfek kalitelide olsa,sizin değiminizle üstünde teleskopta olsa (ki teleskop olması iyi gibi görülebilir ama desteksiz fazla zoomda titremeden dolayı hedefi bile kaybedebilirsiniz) ,mesafe 25 metrede olsa desteksiz ve gamo pro hunter pellet ile bundan daha iyi ve bundan çok daha kötü sonuçlar elde edilebilir kaldıki ilk grup çalışmam denilmiş yazıda.Amaç sadece güzel grupların yayınlanmasımı yoksa buranın bir paylaşım sitesi olduğumu? Benim sizden ricam Ankaradasınız buluşmalarda iyi bir dürbünü olan bir fx silah ile bahsedilmiş aynı şartlarda ayakta desteksiz hunter pelletle atışlarınızı bekliyoruz saygılarımla..
Sayın abim sizin grup çalışmalarınız varmı bilmiyorum ancak tüfek kalitelide olsa,sizin değiminizle üstünde teleskopta olsa (ki teleskop olması iyi gibi görülebilir ama desteksiz fazla zoomda titremeden dolayı hedefi bile kaybedebilirsiniz) ,mesafe 25 metrede olsa desteksiz ve gamo pro hunter pellet ile bundan daha iyi ve bundan çok daha kötü sonuçlar elde edilebilir kaldıki ilk grup çalışmam denilmiş yazıda.Amaç sadece güzel grupların yayınlanmasımı yoksa buranın bir paylaşım sitesi olduğumu? Benim sizden ricam Ankaradasınız buluşmalarda iyi bir dürbünü olan bir fx silah ile bahsedilmiş aynı şartlarda ayakta desteksiz hunter pelletle atışlarınızı bekliyoruz saygılarımla..
+5
elinize, gözünüze sağlık. bence de ayakta yapılmış çok güzel bir gurupman.
Vallahi arkadaşlar ben sırf cesaretinden bile olsa tebrik ederim kaldı ki yine de ii bir grupman
teşekkür ederim ama cesaret olayını pek anlamış değilim bukadar kötümü bu atışlar oysa benim çok hoşuma gitmişti bisüre sonra felaket geziyor hedef dürbünde
yok atışlarınızın kötülüğünden değil sırf grupmanı ile dalga geçilebilir endişesi ile paylaşmayan kişi yada kişiler olabiliyor sizin bu değerli paylaşımınızdan dolayı bu konuyu irdeledim yoksa yanlış anlaşılmak istemem
herhalde saçma sapan yerlere denk gelmiş bi atış için bende yayınlamayı düşünmezdim.galiba biraz şanslıydım ve derli toplu bi atış gibi geldi her ne kadar fire versemde.
yinede msj yazan herkese çok teşekkürler...