Forumun değerli büyükleri beni mazur görsün:
Forumu sürekli geziyor ve teknik tüm konularda sizlerden feyz alıyorum.Şöyle ki :Forumu tam anlamyla bir silah üreticisi gezse ve örnek alsa dünyanın en iyi silahlarını üretebilecek bir sistem oluşturabilir.Ne acıdır ki ülkemin bir firması daha nasibini alamamış.
Hatsan'ın servisini çok kere öven ve hatta ilgililerin isimlerini dahi veren dostların tavsiyelerine uyarak Hatsan'ı aradım.Kullanılabilecek en kibar bir dille meramımı anlatttım.Yeni bir silah almıştım ve bu silahtan memnun olmadığımı dile getirdim.Kendilerinden zarar etme pahasına silahımı değiştirmelerini rica ettim.Beni Mutlu Bey'e bağladılar ve kendisi ile defalarca konuştum.Bana her defasında mağdur olmayacağımı ve sıkıntılarımın giderileceğini telkinde bulundu.Silahı değiştiremeyeceklerini söyledi.Silahı bizzat üreten bir firma nasıl olur da silahı değiştiremeyeceğini söyler? Beni yine izmirde olan distribütörlerine yönlendirdiler.Oradan da ilgi görmedim.Modeli yükselteyim dedim üstüne para vereyim dedim ona dahi yanaşmadılar.Anladım ki servisin derdi hizmet değil zulmet!!!
Yine içimdeki iyi niyet duygularını köreltmedim ve silahı sarıp sarmalayıp kargoya verdim.İçine de en ince ayrıntısına kadar girilmiş bir not yazdım.Üslubumu da bozmadım ve nezaket kuralları içinde övücü sözlerle dilek ve şikayetlerimi arzettim.Adamlar bırakın notu açıp okumayı silahı almamışlar ve geri iade etmişler.Dertleri kargo bedeli olsa , kargoyu alıp ücretini bana rücu etme hakları var.Göndediğim kargo şirketi böyle durumlarda iade almak yerine kargoyu göndericiye rücu eder.Bunu da yapmamışlar.
Trajikomik bir durum var ki Mutlu Bey bana silahın elimde patlamayacağını söylemişti.Silah elimde patladı....
Memleket milliyetçiliği artık benim için bitmiştir.Hatsan forumun iyi niyetli eleştirilerini bile haketmiyor.Ben de bu adamlara hakkımı helal etmiyorum.Defalarca açılan telefonlar ve diğer masraflar ortalama 50-60 TL.Bence mağdur olanlar servisle irtibata geçmek isterlerse iyi düşünsünler; hatta denemesinler bile.Hatsan'dan silah alacağınıza mantar tabancası alsanız daha evladır.
Forum yöneticileri uygun görürlerse sıfır olan silahı benzin döküp yakmak ve videosunu burda yayınlamak istiyorum.Youtube'a da verebilirim.Beni kazımayanı ben hiç kazımam.Dünya izlesin canına yanayım.Bunları tüketici derneğine şikayet etmeye değmez.Bu protestoyu sadece türkçede değil rusça,ingilizce ve fransızca yapacağım.Çok kızgınım...
Yeni silah edinecek olan tutkunlara ve küçüklerime bir ata sözü ile uyarıda bulunmak istiyorum:
''Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdirle uslanmayanın hakkı kötektir''
Forumu çok sıkı takip edin, her şeyi buradan öğrenin ve sakın köteklenmeyin...
Saygılar