Norica Comando Havalı Tüfek

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Norica Comando Havalı Tüfek hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

özellikleri :Kalibre: 4,5 mm
    Çıkış Hızı: 165 m/s
    Dürbün kanal yeri
    Ağırlık: 2,3 kg.
    Uzunluk: 95 cm.
    Seyyar dipcik
    bi arkadaşımda bu tüfek var önce yayı gitmiş diye düşünmüştüm ama özelliklerini görünce yanıldığımı anladım.ama bana fiyatı çok yüksek geldi (236 TL) bu abartı fiyatın nedeni sizce nedir kalitemi yoksa yabancı marka oluşumu.

yayı görmek için tüfeği söktük tetik tertibatı çok berbat aynı oyuncak tüfekler gibi.yayı sökmeden arka tarafına 3 pul koyduk 4.pul konduğunda tetik kilitlenmiyor.acaba yayını değiştirsek çıkış gücü yüksek bi tüfek elde edebilirmiyiz aşağıda resmini gördüğünüz bu tüfek için sizin görüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum

teşekkürler...

[Resim Engellendi: http://s7.directupload.net/images/090708/temp/e3nwhlng.jpg]

FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

• EVET BENİMDE VARDI BU TÜFEKTEN Çıkış Hızı: 165 m/s olduguna bakma güçlü bir silah o zamanlar kus vurmak için almıstım. 100 metreden kuslara atıyordum nasıl olsa yetismez diye ama malesef cok kus vurdum. 60 -70 metreden cok sise patlattım. iyi silahtı hediye ettim. su an özlüyorum o silahı hafif ve etkili bir silahtı sanırım 6 sene önce o fiyatlara almıstım pahalı bir silah ama etkili asık olacagın bir silah.

;izci; AT44WX10 OPTİMA 3-12X44
    ;tese;kkur

• EVET BENİMDE VARDI BU TÜFEKTEN Çıkış Hızı: 165 m/s olduguna bakma güçlü bir silah o zamanlar kus vurmak için almıstım. 100 metreden kuslara atıyordum nasıl olsa yetismez diye ama malesef cok kus vurdum. 60 -70 metreden cok sise patlattım. iyi silahtı hediye ettim. su an özlüyorum o silahı hafif ve etkili bir silahtı sanırım 6 sene önce o fiyatlara almıstım pahalı bir silah ama etkili asık olacagın bir silah.

bu özelliklere bakınca bana biraz vasat geldi ama öyle diyorsanız öyledir.

ARMTAC RS-X2 ;tufey#

• Merhaba, bu silahtan bende de var. Kullanmıyorum ama şekli hoşuma gittiği için saklıyorum. Bu arada ben yayını sökmeyi becerememiştim.

Bu linkte de silah üzerinde yaptığım değişiklikleri görebilirsiniz.

https://www.airgunturk.com/havali-silah-t…-kundak-boyama/

• tüfeği çok güzel yapmışsın eline koluna sağlık.tüfeği sötüm ama yayını sökmek için çaba sarfetmedim yinede bana sökülemez gbi gelmedi.sadece yayın arka tarafına 3 tane pul koydum yay biraz daha gerildi o kadar.dürbünde süper olmuş zaten bu kalınlıkta bi arpacıkla hedef vurmak bihayli zor olsa gerek.aslında gücünü 300 lere çıkarabilsek çok güzel bir silah olacak ama başarabilirmiyim bilmiyorum.pistonu çok ufak ve tetik bunu kaldırırmı acaba diyorum... ;d; ;d; ;d;

ARMTAC RS-X2 ;tufey#