- Resmi Gönderi
Yeni ucuz dürbünlerde objektif olarak cam yerine polikarbon malzemeden üretilmiş mercek kullanılıyor, bunlarda çatlama sorunu olmaz ama görüntü puslu olur.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Yeni ucuz dürbünlerde objektif olarak cam yerine polikarbon malzemeden üretilmiş mercek kullanılıyor, bunlarda çatlama sorunu olmaz ama görüntü puslu olur.
o zaman dürbünü çatlatan arkadaş bir yönden sevinebilir.en azından puslu görüntüye sahip olmayan bir dürbünü varmış zamanında.
o zaman dürbünü çatlatan arkadaş bir yönden sevinebilir.en azından puslu görüntüye sahip olmayan bir dürbünü varmış zamanında.
resmi en kısa sürede koyucam .çatlak zigzak çiziyo.dürbünün içini açmak istemiyorum lens dağalır fala diye.ama tek bir zigzaklı çizgi var .durum çok kötü değil gittiği yere kadar kulllancam.
Merhaba sayın forum üyeleri dün atıştan geldiğimde baktım ki dürbün lenslerindeki o zigzag çizgiler kaybolmuş.Allah'a binlerce kez şükürler olsun dürbünüm taş gibi duruyor.
Yorumlarınız için herkeze çok teşekkür ederim bu konuyu silebilirsiniz.Çünkü böyle bir durum yok.(çatlak yani).
Demekki neymiş emin olmadan bu tarz konular açmıyormuşuz
bakın ben gördüğümü yazmıştım . ve gördüğümüde insanlarla paylaşmak istedim. ART niyetim yoktu.OLamazda.
heralde önlense yapışan bir iplikti .ve artık yok.
hatsanı kötülemek bu kadar kolay işte...
hatsanı kötülemek bu kadar kolay işte...
Hatsancılara gün doğdu.
ben hatsancı değilim ki hatsan tüfeğim de olmadı.
ben hatsancı değilim ki hatsan tüfeğim de olmadı.
Hatsan tabancan var.
hatsanı kötülemek bu kadar kolay işte.
Tamam özür dilerim hatsandanda.Tüfek bir harika.son gidişimde ceviz ağacımızın yanına gittim .ceviz çatur çutur parçaladım çok zevkliydi.
dikkat edersen tüfek dedim dikkatli oku istersen. hatsan tabancalarda dürbünün çatlaması gibi bir şey söz konusu değil. bir konuda bilgi sahibi olmadan böyle hemen konu açma bence.
özlü sözler
''duyduklarının hiçbirine gördüklerinin yarısına inan''
''müslüm baba sığmaz ı-pod'a dampasız hatsan çıkmaz yarına''
özlü sözler
''duyduklarının hiçbirine gördüklerinin yarısına inan''
''müslüm baba sığmaz ı-pod'a dampasız hatsan çıkmaz yarına''
+1111111111111
Türkiye'de iki silah insanı şair yapar.
1-Hatsan
2-FX
Hatsan alırsan Nesimi olur hiciv ustası olursun....
FX alamazsan Fuzuli olur kavuşulamayan aşkların şairi olursun....
FX alırsan meftunu olursun
Hatsan alamazsan bir şey olmaz...Hayat en güzel şekliyle devam eder.
dikkat edersen tüfek dedim dikkatli oku istersen. hatsan tabancalarda dürbünün çatlaması gibi bir şey söz konusu değil. bir konuda bilgi sahibi olmadan böyle hemen konu açma bence.
yorumların için çok teşekkür ederim.
Burası bir paylaşım sitesi ve bende başıma gelen bir olayı yazmak istedim.
Daha Çok GösterTürkiye'de iki silah insanı şair yapar.
1-Hatsan
2-FXHatsan alırsan Nesimi olur hiciv ustası olursun....
FX alamazsan Fuzuli olur kavuşulamayan aşkların şairi olursun....
FX alırsan meftunu olursun
Hatsan alamazsan bir şey olmaz...Hayat en güzel şekliyle devam eder.
perfect+11111111111111111111111111111111111
Kafa avcısı'nın niyeti Hatsan'ı kötülemek olsaydı dürbününde bir problem olmadığını, kendinin yanıldığını herhalde söylemezdi. Bir problem yaşamış, yaşadığı bu problem ile başka kullanıcıların karşılaşmaması için uyarıda bulunmak istemiş. Bunda kötü bir niyet ya da bir hata göremiyorum ben.
Kafa avcısı'nın niyeti Hatsan'ı kötülemek olsaydı dürbününde bir problem olmadığını, kendinin yanıldığını herhalde söylemezdi. Bir problem yaşamış, yaşadığı bu problem ile başka kullanıcıların karşılaşmaması için uyarıda bulunmak istemiş. Bunda kötü bir niyet ya da bir hata göremiyorum ben.
Çok teşekkür ederim beni anladığınız için.+1
Komedi gibisiniz ya :))) ya okuduğunuzu anlayamıyosunuz yada pollyanna yanınızda halt etmiş.Adam dürbünün camındaki ipliği(!) çatlak zannediyor ve bunu bağladığı yere bak.Mod95 sas dürbünümü çatlattı,yerim sasını masını bi işe yaramıyo bu sas. Ve sende art niyet aramıyosun. Aslında haklısınız benim anlayışım kıt