1 nolu çamlıkta Sabah 6 seansına kimler katılmak ister...
11 Temmuz 2009 Cumartesi Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Osman abi muhtemelen ben gelirim. Hatta bi ara 2 nolu çamlığa gidip yeni silahlarımı da denerim.
-
Osman abi muhtemelen ben gelirim. Hatta bi ara 2 nolu çamlığa gidip yeni silahlarımı da denerim.
Tamam Kamuran,epeydir özletmiştin kendini,,tabii haklı sebebin vardı,,
benim tüp boş bu gün fırsat bulup doldurabilsem iyi olacak, dolduramazsam pompa veya yaylı getiririm.
sabah görüşmek üzere iyi günler dilerim.
-
Yarın ben de geliyorum. Arkadaşın motosikletini ödünç aldım, vasıta problemimi bu seferlik çözdüm.
-
Tüpü doldurdum,,PCP si olupta katılmak isteyen tüm arkadaşlar kullanabilir..hava derdimiz yok duyurulur..
-
en az 15 şişeyle sabahın köründe bende ordayım ( buarada 1 nolu çamlık geçen haftaki yer değilmi??)
-
en az 15 şişeyle sabahın köründe bende ordayım ( buarada 1 nolu çamlık geçen haftaki yer değilmi??)
Evet orası,,sizin geldiğiniz yer..
-
Pazar günü çok önemli bir sınavım var.. Kısmetse birdahaki hafta Ankara'da olursam sizinleyim inşallah.. Bol eğlenceler.
-
Kalkabilirsem eğer 0700 gibi bende orada olurum inşallah...
Sevgiler,
-
Ben gelirsem 1050158583582751 şişe ile gelirim inşallah yarına işim çıkmaz.
-
Ben gelirsem 1050158583582751 şişe ile gelirim inşallah yarına işim çıkmaz.
Yine " alana " inip şişelere " kucak " mı açıcaksın ? -
Ben de yarın sabah 06:00'da oradayım. Bi 10 civarı şişe de bende var. Yalnız eblemis arkadaşımız motosikletle çamlığa çıkmakta zorlanmayacak mı? Bu kafama takıldı.
-
Ben de yarın sabah 06:00'da oradayım. Bi 10 civarı şişe de bende var. Yalnız eblemis arkadaşımız motosikletle çamlığa çıkmakta zorlanmayacak mı? Bu kafama takıldı.
Zorlanırsa eğer PS'a park eder motoru birimiz gider alırız
Sevgiler,
-
Ankaradayım uyanıp gelmeye çalışacağım Ateşli bir gün olacak gibi
-
Vallahi motosikletle çamlığa çıkılıyor da, motosiklet işi yalan oldu gibi. Bakalım, hayırlısı...
-
Arkadaşlar ben de gelmek istiyorum. Ancak arabam yok. Dikimevinden nasıl gelebilirim. Dolmuş falan o bölgenin yakınından geçiyor mu. Yada bir arkadaş beni eğer yolunun üzerindeysem alabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim...
-
merhaba, sanırım o civarda oturan birileri yok
dolmuş buluşma yerinin yakınından geçmiyor. yani sabah o saatte arabasız gelmeniz neredeyse imkansız gibi...
-
Peki Kızılay'a yakın bir yerlerde oturan kimse yok mudur? Yani metro, ankaray yada bir dolmuş güzerhahında oturan kimsede mi yoktur. Eğer yoksa atış buluşmaları neden bu kadar sapa bir yerde yapılıyor diye sormak geliyor içimden. Neyse vazgeçtim gelmekten. Katılacaklara iyi eğlenceler...
-
sabah yıldızevler dolmuşlarının son durağına geleni ben alabilirim...Gelecek olanlar varsa pm atsın cep tel haberleşelim.yıldızevler dolmuşları kızılay güvenpark tan kalkıyor..atışları sapa yerde yapmak polis jandarma gibi güvenlik güçlerine hesap vermekten kurtarıyorda ondan..şehir içerisinde atacak halimiz yok herhalde
-
Ankaradayım uyanıp gelmeye çalışacağım Ateşli bir gün olacak gibi
Murat hoşgeldin,tatil iyi geçmiştir umarım..
Kamuranla Sen, Benim ,kılıfında uslu uslu duran Ateşlileri ortaya cıkarttıracaksınız bu gidişle .benide kötü yola sevketmeyin..biz bu yolları coktan bırakmıştık..
-