Birazdan işten cıkacagım eve gıder gıtmez bu tabloyu duzenler lınkını buradan atarım..
AnkaraTeam ve Diğer Dostlarımız Takımımızın Sitesini Yeniledik.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
1- Belirli bir mesafede dürbün ayarındaki bir değişimin klik sayısının vuruş noktasına etkisini hesaplamak için
2- Metre/Saniye
3- Feet/Saniye
4- Kliklerin vuruş noktasına etkisi
5- 1MOA değişim için gereken klik sayısı (genellikle "4" olur)
6- Yarda cinsinden mesafe
7- Klik değişim sayısı
8- Vuruş noktasındaki değişim (inç cinsinden)
Tablonun çalışma şeklini görmeden bu kadar yapabildim... =)
Ellerine sağlık.. bu şekilde girişlerini yaptım...
Tablomuzun adresi ise bakmanız için arkadaşlar.. ( umarım işimizi görür )
http://www.ankarateam.com/cevirici.html
Sevgili AnkaraTeam dostlarım sizden ricam elinizdeki kaynak yapabileceğimiz resimleri hafta sonuna kadar derlemenizi rica edeceğim. Hafta sonuna kadar lütfen şimdilik sitemize yüklemeyelim. Tam anlamı ile daha ana başlıklarımız ve kategorilerimiz oturmadı. Bunlarıda hafta sonu buluştuğumuzda sizlerinde öneri ve fikirlerini alarak oturtmayı planlamaktayım. İlginize teşekkür ederim.
-
hesaplayıcı tablo cok güzel olmuş ,,,Tebrik ederim ,Mustafa eline sağlık..bendeki resimleri buluşma tarihlerine göre cd yapar getiririm, buluşmada veririm..siz içerisinden seçersiniz..
-
Bende katıldım.. Üyeliğimin onaylanmasını bekliyorum : )
-
Abi forumumuzdaki buluşmalarımızı tarih tarih ve ayrı bırer dosya halınde yapabılırsen ınan cok makbule gecer ( Çok mu şey istedim diye düşündüm de ). Nasıl sevınırım bılemezsın.. Cd halınde olursa benım ısımı cok hızlandırır cunkı. Kısa surede acıklarımızı kapatırım.
-
Mustafa eline sağlık. Uzunca bir süre kayıptın ama açığı çabuk kapatacaksın böyle giderse.
-
Abi forumumuzdaki buluşmalarımızı tarih tarih ve ayrı bırer dosya halınde yapabılırsen ınan cok makbule gecer ( Çok mu şey istedim diye düşündüm de ). Nasıl sevınırım bılemezsın.. Cd halınde olursa benım ısımı cok hızlandırır cunkı. Kısa surede acıklarımızı kapatırım.
Mustafa,Forumdaki ve Bendeki resimleri cd olarak hazırlarım..sen uğraşma ben hazırlayacağım.. -
Abi o zaman c.tesi gelirken cd yide getirirsen sevınırım. Ben bır pc getırecegım. Paıntsing te kablosuz agdan baglanır arkadaslarla bırlıkte kategorılerı olustururuz. Cd ye gorede ben alt bulusma kategorı tarıhlerını olustururum. Sımdıden ellerıne saglık abı..
Bende dıger sıtelerımden zaman buldukca yavas yavas Havalı sılah resımlerını eklıyorum.. Hızlıca olmuyor ama 1 aya kalmaz ıstedıgım duzeye tam tesekkullu oturur.
-
Abi o zaman c.tesi gelirken cd yide getirirsen sevınırım. Ben bır pc getırecegım. Paıntsing te kablosuz agdan baglanır arkadaslarla bırlıkte kategorılerı olustururuz. Cd ye gorede ben alt bulusma kategorı tarıhlerını olustururum. Sımdıden ellerıne saglık abı..
Bende dıger sıtelerımden zaman buldukca yavas yavas Havalı sılah resımlerını eklıyorum.. Hızlıca olmuyor ama 1 aya kalmaz ıstedıgım duzeye tam tesekkullu oturur.
Tamam Mustafa,,Çorbada tuzumuz bulunsun..ellerine sağlık güzel olacak mutlaka..
-