AnkaraTeam ve Diğer Dostlarımız Takımımızın Sitesini Yeniledik.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Ellerine sağlık.. bu şekilde girişlerini yaptım...

Tablomuzun adresi ise bakmanız için arkadaşlar.. ( umarım işimizi görür )

http://www.ankarateam.com/cevirici.html

Sevgili AnkaraTeam dostlarım sizden ricam elinizdeki kaynak yapabileceğimiz resimleri hafta sonuna kadar derlemenizi rica edeceğim. Hafta sonuna kadar lütfen şimdilik sitemize yüklemeyelim. Tam anlamı ile daha ana başlıklarımız ve kategorilerimiz oturmadı. Bunlarıda hafta sonu buluştuğumuzda sizlerinde öneri ve fikirlerini alarak oturtmayı planlamaktayım. İlginize teşekkür ederim.

• hesaplayıcı tablo cok güzel olmuş ,,,Tebrik ederim ,Mustafa eline sağlık..bendeki resimleri buluşma tarihlerine göre cd yapar getiririm, buluşmada veririm..siz içerisinden seçersiniz.. ;d;

A Takımı Üyesi

• Abi forumumuzdaki buluşmalarımızı tarih tarih ve ayrı bırer dosya halınde yapabılırsen ınan cok makbule gecer ( Çok mu şey istedim diye düşündüm de u½%; ). Nasıl sevınırım bılemezsın.. Cd halınde olursa benım ısımı cok hızlandırır cunkı. Kısa surede acıklarımızı kapatırım.

• Abi forumumuzdaki buluşmalarımızı tarih tarih ve ayrı bırer dosya halınde yapabılırsen ınan cok makbule gecer ( Çok mu şey istedim diye düşündüm de u½%; ). Nasıl sevınırım bılemezsın.. Cd halınde olursa benım ısımı cok hızlandırır cunkı. Kısa surede acıklarımızı kapatırım.

Mustafa,Forumdaki ve Bendeki resimleri cd olarak hazırlarım..sen uğraşma ben hazırlayacağım..

A Takımı Üyesi

• Abi o zaman c.tesi gelirken cd yide getirirsen sevınırım. Ben bır pc getırecegım. Paıntsing te kablosuz agdan baglanır arkadaslarla bırlıkte kategorılerı olustururuz. Cd ye gorede ben alt bulusma kategorı tarıhlerını olustururum. Sımdıden ellerıne saglık abı..

Bende dıger sıtelerımden zaman buldukca yavas yavas Havalı sılah resımlerını eklıyorum.. Hızlıca olmuyor ama 1 aya kalmaz ıstedıgım duzeye tam tesekkullu oturur.

• Abi o zaman c.tesi gelirken cd yide getirirsen sevınırım. Ben bır pc getırecegım. Paıntsing te kablosuz agdan baglanır arkadaslarla bırlıkte kategorılerı olustururuz. Cd ye gorede ben alt bulusma kategorı tarıhlerını olustururum. Sımdıden ellerıne saglık abı..

Bende dıger sıtelerımden zaman buldukca yavas yavas Havalı sılah resımlerını eklıyorum.. Hızlıca olmuyor ama 1 aya kalmaz ıstedıgım duzeye tam tesekkullu oturur.

Tamam Mustafa,,Çorbada tuzumuz bulunsun..ellerine sağlık güzel olacak mutlaka.. ;d;

A Takımı Üyesi