Bu haftasonu Ankara'da olursam artık ben de katılmak istiyorum. Pek bir ayrı düştük. =)
18 Temmuz Cumartesi Buluşması... 1. Çamlık... 04:30 :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar kimde uzun metre var acaba ? (soyle 20-30 m olcebılen) 100 m re hedef kagıtlarını delık desık etme zamanı geldı artık .)
Bu arada 100 m yarışması yapsak diyorum ne dersiniz.. Mini bir yarışma ?
güzel olur, hedefleri bastır Mustafa'cığım. birde senin hedeflikler vardı onlar ne oldu? duruyorsa onlarıda getir lütfen
-
güzel olur, hedefleri bastır Mustafa'cığım. birde senin hedeflikler vardı onlar ne oldu? duruyorsa onlarıda getir lütfen
Şerit metreyi koydum çantaya, hazır...
Sevgiler,
-
Arkadaşlar kimde uzun metre var acaba ? (soyle 20-30 m olcebılen) 100 m re hedef kagıtlarını delık desık etme zamanı geldı artık .)
Bu arada 100 m yarışması yapsak diyorum ne dersiniz.. Mini bir yarışma ?
Mustafa,bende 25 metrelik, şerit metre var getiririm...
Ayrıca Resimleri düzenledim,,katalog gibi oldu tarihlere göre, 490MB dosya olduğu için cd yapmaya uğraşmayacağım ,,seyyar belleğe kaydettim onuda getireceğim...Sen LapTop getireceğini söylemiştin ona aktarırız..
-
En son bodruma koymuştum Erdem umarım hala duruyorlardır. Duruyorlarsa onlarıda paintsinge bırakayım herkes bir şekilde yararlanırlar. C.tesi gününü sabırsızlıkla beklıyorum. Guzel bır gun gecırelım. Uzunca bır suredır soyle cokça bır kalabalıkta buluşma gerçekleştirememiştik. Umarım kırarız şeytanın bacağını.
-
Evet dostlar, Cumartesiye birkaç saat kaldı... Ekibi kesinleştirelim diyorum...
1- Cem - cmblc
2-Sevgiler,
-
Erdem silahını bakım için Yatagun a göndermişti ,Bakım yapılıp geldi ,,Dikkatle incelemeyince hissedilmeyen bir modifiyede geçirmiş Glad sahipleri resimlere bakıp yorum yazsın..Bulabileceklermi bakalım silahtaki değişikliği..Erdem'le Silahı denemek için dün mini bir buluşma yaptık .....
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Noolmuş yav, öndeki tüpmü değişmiş? Acayip bişey olmuş. Hayırlı olsun Erdem Abi.
-
Öndeki tüp hacmi 180cc ye yükseltilmiş galiba hayırlı olsun Erdem abi
-
Üzülerek Eşimin büyük amcasının eşi vefat ettiğinden buluşmaya katılamayacağımı söylemek zorundayım. Size iyi eğlenceler.
-
Üzülerek Eşimin büyük amcasının eşi vefat ettiğinden buluşmaya katılamayacağımı söylemek zorundayım. Size iyi eğlenceler.
Murat Başınız sağolsun,,
-
başınız sağolsun.mekanı cennet olsun.
-
Başınız sağolsun. Allah günahlarını affetsin. Nur içinde yatsın.
-
başınız sağolsun Murat.
-
Başınız sağolsun Murat, Allah rahmet etsin, geride kalanlara sabır versin.
-
Başınız sağ olsun Murat
-
Dostlar sağolsun. Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
-
Başınız saolsun Murat , geride kalanlara Allah (cc) sabır versin.
-
başınız sağolsun Murat kardeş,mekanı cennet olsun
-
Başınız sağolsun Murat abi nur içinde yatsın.
-