Hayırlı olsun Osman Bey. Bu kundak daha çok yakışmış silaha
Mehmet bey cok teşekkür ederim..
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Hayırlı olsun Osman Bey. Bu kundak daha çok yakışmış silaha
Mehmet bey cok teşekkür ederim..
Güle güle kullanın, iyi atışlar
hayırlı olsun Osman abi,kundak bitmiş eline ulamış,ben daha ayağı bulamadım,adam ebay daki dükkanını açmadı giti
yanlız abi benim aldığım şu reddot yokmu,sendeki z ayak ile çuk diye oturur buna dürbün takdığında göz ile arana mesafe koyman gerekiyor ki zaten bunu biliyorsun abi,reddot u nereye takarsan tak fark etmez,hem kuş gibi hafif,zaten bullpup tüfekler in amacı desteksiz atışlar için.ayak için tekrar araştırma yapayım,belki bir köşelerde vardır satan,
Güle güle kullanın, iyi atışlar
Teşekkür ederim Taner bey...
hayırlı olsun Osman abi,kundak bitmiş eline ulamış,ben daha ayağı bulamadım,adam ebay daki dükkanını açmadı giti
yanlız abi benim aldığım şu reddot yokmu,sendeki z ayak ile çuk diye oturur buna dürbün takdığında göz ile arana mesafe koyman gerekiyor ki zaten bunu biliyorsun abi,reddot u nereye takarsan tak fark etmez,hem kuş gibi hafif,zaten bullpup tüfekler in amacı desteksiz atışlar için.ayak için tekrar araştırma yapayım,belki bir köşelerde vardır satan,
Kadir.. Çok Teşekkür ederim...
Bende fazladan Match Dampa vardı,, 4x16x50 Gamo dürbün taktım üzerine mesafede kurtardı ...Atış yapınca bakarım duruma.
RedDot Kullanmayı sevmiyorum...olmadık zamanda pili bitiyor gıcık oluyorum.pilli aletler.. Resim kalitesi bozuk Makina ile çekince eklerim yeniden.Sağolasın.ilgine Teşekkür ederim.
[Resim Engellendi: http://s7b.directupload.net/images/100306/temp/qf3rxoca.jpg]
Osman abi hayırlı olsun boyu moderatör hariç kaç cm şu anda?
Osman abi hayırlı olsun boyu moderatör hariç kaç cm şu anda?
Erdem Teşekkür ederim...Silahın Tam olarak Dipcikten namlu ucuna kadar boyu 100 cm.(Moderatör takmadan)
Osman abi güzel günlerde kullanmanı dilerim. Çok şık olmuş.
Osman abi güzel günlerde kullanmanı dilerim. Çok şık olmuş.
Kamuran Teşekkür ederim....Yarım saat daha kalsaydın..silahı görmüş olacaktın..
Bu aralar tekrar envanteri yenileme atağındasın Osman abi, güle güle kullan, hayırlı olsun.
Hayırlı olsun Osman abi şimdi tam olmuş.
Bu aralar tekrar envanteri yenileme atağındasın Osman abi, güle güle kullan, hayırlı olsun.
Rıfat Teşekkür ederim...Haklısın Envanter Değişti...İmzadakilerden başka kalmadı..
Hayırlı olsun Osman abi şimdi tam olmuş.
Sağol Teşekkür ederim..Silahı en fonksiyonel hale getirdik..Yerli Daystate oldu..Hafta sonları bekleriz ,Bu ara Yok Yazılıyorsun...Karneye etki edecek haberin olsun..
Rıfat Teşekkür ederim...Haklısın Envanter Değişti...İmzadakilerden başka kalmadı..
hahahahahahahaha...
Yemezler abi...
Bu arada sende lütfetsen de bullpup kundağı bi görsek...
Sevgiler,
Tamam getireceğim...
Sağol Teşekkür ederim..Silahı en fonksiyonel hale getirdik..Yerli Daystate oldu..Hafta sonları bekleriz ,Bu ara Yok Yazılıyorsun...Karneye etki edecek haberin olsun..
Yaza kadar malesef böyle abi, karnede zayıf çok biliyorum ama bütünlemelerde telafi ederim
Hayırlı olsun abi, güle güle kullan.
Hayırlı olsun abi, güle güle kullan.
Murat Çok Teşekkür ederim...Daha iyileri arzulayanların olsun inşallah..
Çok güzel olmuş Osman abi, emeği geçenlerin eline sağlık.