offff şimdi tam benlik olmuş güle güle kullan Osman abi
AT44 WX10 Silahıma 600 cc tüp ve regülatör ilavesi yapılıyor
-
Teknosman -
17 Temmuz 2009 14:21 -
Kapalı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
offff şimdi tam benlik olmuş güle güle kullan Osman abi
Teşekkür ederim Serdar,,,,,Silah hepimizin ....istediğin kadar alıp oynayabilirsin oyuncağımızla.. -
Çok güzel olmuş Osman abi, emeği geçenlerin eline sağlık.
Sağol Kamuran ,,,,oyuncak hepimizin,,hepbirlikte oynarız artık ..
-
Merhaba Osman Bey;
bu sitedeki ilk mesajım.Ben havalı silahtan öyle sizler kadar anlamıyorum.Eski milli atcıyım 12 cal. Silahınız çok havalı olmuş gerçekten.
bende kendime av sezonu kapalıyken keyif yapabileceğim bir havalı silah almaya karar verdim.alacağım silahta at44. ancak sizinki gibi daha büyük tüp ve regülatörlü olsun isterim.sorum şu dur size bunu nerde yaptırdınız bizede yaparlarmı?
şimdiden teşekkür ederim
-
bu arada yivsiz av ve atış silahları hakkında arzu eden olursa özelden yanıtlamaya çalışırım .nede olsa site airgun
-
bu arada yivsiz av ve atış silahları hakkında arzu eden olursa özelden yanıtlamaya çalışırım .nede olsa site airgun
Foruma yeni üye oldunuz sanırım...bu başlığa..sadece 2 mesaj yazmışınız..Buluşmalar başlığı altındaki yazıları takip edip,, Ankarada yaptığımız buluşmalara katılırsanız gerekli bilgileri silahları görerek almış olursunuz...Bilgilerinizde Ankarada olduğunuz yazılı.Sizide tanımış oluruz böylece.. -