Estetik olarak hiç bozulmamış çok daha çekici olmuş. Güle güle kullanın.
Belki hatsan örnek alırda herkez yerli malı yurdun malı' der kaliteli kaliteli kullanır
Güzel çalışma güle güle kulanın....
Teşekkür ederim.Daha iyileri sizlerin olsun.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Estetik olarak hiç bozulmamış çok daha çekici olmuş. Güle güle kullanın.
Belki hatsan örnek alırda herkez yerli malı yurdun malı' der kaliteli kaliteli kullanır
Güzel çalışma güle güle kulanın....
Teşekkür ederim.Daha iyileri sizlerin olsun.
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle Osman abi.Sonunda kavuştunuz evladınıza
Saygılar...
Osman abi gözün aydın hayırlı olsun gerçekten çok güzel görünüyor, ilk fırsatta deneriz inşallah.
Osman abi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
Osman bey hayırlı olsun, güzel görünüyor, iyi emek verilmiş.
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle Osman abi.Sonunda kavuştunuz evladınıza
Saygılar...
Osman abi gözün aydın hayırlı olsun gerçekten çok güzel görünüyor, ilk fırsatta deneriz inşallah.
Osman abi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun..
Osman bey hayırlı olsun, güzel görünüyor, iyi emek verilmiş.
Teşekkür ederim Mustafa Bey,
Gerçekten temiz ve iyi bir işçilik sergilenmiş..Ustaların ellerine sağlık..Tüp ve Regülatör sistemi dizaynı iyi oldu istendiğinde farklı silahlarada aktarılabilir..
Hem tüfeğin görselliği , hem de yakalanan atış istikrarı çok başarılı.Özellikle 870 fps ortalama ile olan verilere bayıldım.Güle güle kullanın.
Hem tüfeğin görselliği , hem de yakalanan atış istikrarı çok başarılı.Özellikle 870 fps ortalama ile olan verilere bayıldım.Güle güle kullanın.
Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun..
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Ben dolum yerini göremedim.Dolum yeri nerede? Yoksa tüp sökülüp doldurulup öyle mi takılıyor?
Kazasız belasız atışlar
birde bu fx royale 400 deki gibi bir kundak olsa muhteşem olurdu....
Hızlı dolum yeri Tüpün ucunda takılı olan, görünen sarı parçadadır,,silahın kundağının sağ tarafı ona uygun delinmiştir,o nedenle dolum ucu yeniden uzun yapılmıştır..kundak kalınlığı ilave edilmiştir.yani kundaktaki deliği fazla büyütmemek için hızlı dulum ucu uzun silaha uygun yapılmıştır..
Osman abi,gerçekten çok güzel olmuş,ustaların ellerine sağlık.
Özellikle stabil atış sayısının çokluğu nedeniyle AT 44 gözüme daha güzel gözükmeye başladı.
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Osman bey,hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Emeği geçen ustalarada helal olsun.
Güle güle kullan Osman abi bir ara ıslatırız artık
Gerçekten çok güzel olmuş. Güle güle kullanın
Osman abi güle güle kullan tüfeği çok beğendim, kundak ve büyük tüp hiç sırıtmamış alet AT44 W(XXL)10 olmuş
Osman bey güle güle kullanın, Cumartesi buluşmada ıslatırız artık.
Osman Abi gözün aydın. kazasız belasız iyi günlerde kullan. Gerçekten güzel olmuş, hem de eşşiz.
hay maşallah