HAtsan mod33 yardım namluyu tutan vida koptu ve içeride kaldı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Silahımın namluyu tutan vidası içinde kırıldı ve ben onu çıkartmak için matkap kullandım ama çıkartamadım. Şimdi onun orada kalması namluyu etkilemedi ama gez yerinde durmuyor ve ben onu şimdilik bantla tutturdum ne yapmamı önerirsiniz _? Gezi nasıl yerine sabitleyebilirim _?

• Silahımın namluyu tutan vidası içinde kırıldı ve ben onu çıkartmak için matkap kullandım ama çıkartamadım. Şimdi onun orada kalması namluyu etkilemedi ama gez yerinde durmuyor ve ben onu şimdilik bantla tutturdum ne yapmamı önerirsiniz _? Gezi nasıl yerine sabitleyebilirim _?

Geçmiş olsun önce... Bence yapman gereken en sağlıklı iş sorununu bir güzel yazmak, yazdığın kağıdı da içine koyarak Hatsan Servis'e göndermek... Onlar gerekeni yaparlar...

Sevgiler,

This is AnkaraTeam, you know...

WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD

Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."

ankarateam.png

"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

• aynı olay benimde başıma gelmişti tabi benim hatsan silah 6 yıllık olduğundan servise gönderemedim silahın bütün vidalarını sök kabzadan ayır elinle kırılan vidayı sökmeye çalış olmazsa sanayiye götür birinden ona kılavuzla yer açmasını iste ondan sonra kalınlığı uyan bir vida bul taşlama veya testereyle boyunu ayarla oturt ben öle yaptım ama eiske girmek istemiyosan servise yolla

HATSAN MOD 95 SAS m;s,S

HATSAN MOD 125 ;tufey#