arkadaşlar ben yeni katıldım at44-pa aldım çok kullanışlı ve çok kaliteli
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Aramıza hoşgeldiniz.Hayırlı olsun tüfeğiniz. Allah kazasız belasız pelet ziyan etmeyi nasip etsin Ayrı başlık altında incelemeleriniz paylaşabilirseniz çok iyi olur pcp almayı düşünenler için. İyi akşamlar.
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. imkanı olan herkese silahı tavsiye ederim. el alıştıktan sonra çokseri atışlar yaplıyor.
Aramıza hoşgeldiniz ve silahınız hayırlı olsun öncelikle... Eşimin Bolulu olması sebebiyle sık sık geliyoruz Boluya... Sizlerle de tanışmak isterim...
Sevgiler,
hayırlı olsun güle güle kullanın
cem bey sağol bende tanışmak isterim. denizliliyim ama bolu devlet hastanesinde görev yapıyorum
cem bey sağol bende tanışmak isterim. denizliliyim ama bolu devlet hastanesinde görev yapıyorum
Hastanenizde arkadaşlarımız var, Hüseyin İka'da eşimin liseden sınıf arkadaşı... Bir yamuk olursa haberimiz olsun, çözeriz
Sevgiler,
Oklarlar
Aramıza hoş geldiniz Recep İvedikteki gibi hastaneyi aşağı alırız walla abicim
hatsan44pa yeni çıkmış galiba bilgisi olan varmı değerli arkadaşlar.
pcp pompası fiatına yüksek basınç kompresörü bulursanız banada haber verin...
Bana göre AT44-10 PA güzel ve yenilikçi bir silah olmuş... Pump Action bir PCP silahı ben görmedim-duymadım daha, o yüzden yenilikçi dedim... Ama PA'nın yanında birde SL olsaydı çok daha başarılı olabilirdi zira gezip dolaşarak ya da ayakta atışlar için PA değişik ve kullanışlı bir çözüm olsada, tripodla yapılan atışlarda kullanıcıyı zorlayabilir...
Sevgiler,
FX'in pump-action Gladiator PA modeli vardı, forumda defalarca bahsi geçti... Ayrıca pump-actionlar pek rağbet görmediği içinde üretimden kaldırıldı.
Pa modeli için avmarkette yekililerle konuştum, at44-10 dan tek farkı yan taraftaki kurma kolu yerine alt tarafına pompalı gibi birşey yapmışlar dedi yani tüpe basınç sağlamıyormuş, sadece peleti namluya sürmek içinmiş...
FX'in pump-action Gladiator PA modeli vardı, forumda defalarca bahsi geçti... Ayrıca pump-actionlar pek rağbet görmediği içinde üretimden kaldırıldı.
Ben forumda o kadar eski olmadığımdan, özellikle FX silahları da araştırmadığımdan bilemedim... Özür dilerim...
sudan ucuzmuş,yolum uğrarsa muhakkak gezerim adresi aldım teşekkürler. Bu arada ben pcp pompasını da savunmuyorum hiç kullanmadım.Bir zamanlar hw 100 üm vardı,tüple dolum yapıyordum,elimde 5,12,18litre tüpler var arazide 5 litrelik tüp le dolum yapıyordum ama o bile zamanla ağır geliyor,hele hele tüfek modluysa bir dolumda bir şarjör atabiliyorsan hiç çekilmiyor.
bu sebeple ister pompa olsun ister tüp,yaşasın fx gladiatör...
Ben forumda o kadar eski olmadığımdan, özellikle FX silahları da araştırmadığımdan bilemedim... Özür dilerim...
Sevgiler,
Özürlük birşey yok önemli değil, daha önce var olduğunu bilmeyenler de öğrenmiş oldu.
AT44pa kullandım pek hoşuma gitmedi. Bana oyuncak gibi geldi.
Bende AT44 6.35 tek atışlı modeli var. 2gr lık pelletlerle dehşet verici bir tahribat gücü var. 18mm lik MDF yi tek atışta parçalıyor. Fakat çıkış hızı 5.5 lere göre daha düşük.
Oyuncak gibi olan görüntüsümü? kullanımı mı?
Normalde atış hızları ve güçleri aynı görünüyor. Ben kullanımı nı çok merak ediyorum. Acaba el alışkanlığı sağlanabilirmi? at44 kullandım ve side lever action çok ta hoşuma gitmedi. Benim aklımda hep bolt action var ama pump olayını da çok merak ediyorum. Piyasada pek örneği olmadığı için merakımı cezb ediyor galiba...