arkadaşlar biraz önce mustafa beylede görüştüm. 200 barda busnell reddotla yaklaşık 90 atış yaptım 140 lara filan geldi.
namlu ucuna modetör taktım mekanizma sesinden başka hiç bir ses duyulmadı harika bir olay.
yalnız ufak bir sorunmudur tam anlamadım ama hani airsoft tüfeklere bb tıkanır ikinci atışta cuff diye ses yapar. onun gibi bir ses modetör varken yanlardan elime hava vurmaya başladı
atıştada düşme var biraz tahminim. ilk 90 atış diana 460 a 5 çeker gayet güçlü. sonradan böyle bir şey oldu güç ayar düğmesinin yakınlarından ve simetriğinden elieme vuran hava aynı zamanda modetör olmasına rağmende ses yapıyor . bu neden kaynaklanmış olabilir acaba ?yardım ederseniz sevinirim. bu arada namlu içi oring sağlam .
fx gladyatör bugün elime geçti.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aklıma pek birşey gelmiyor ama güç ayarını değiştirince bir kaç atış oradan hava çıkması normal, sonra kesiliyor, moderatörünüzü söküp bir kontrol edin içine pellet falan mı çarpmış.
-
- Resmi Gönderi
Silah ikinciel idi, silahı geri istedim, çünkü tam güçte Gladiatorde güç ayar diskinin olduğu yerden hafif hava üflemesi doğal ama bu silahta orta güçtede üfleme yapıyormuş bu doğal değil.
-
bu zamana kadar havalı silah diye kendimize eziyet etmişiz. bu gladyatör gelinceye dek. ilk defa bu kadar zevk aldım. attığınız iniyor. bu para bu silaha verilirmi diyenlere tek cevabım, hayatınızda en büyük hobiniz buysa eğer verin acımayın.
-
bu zamana kadar havalı silah diye kendimize eziyet etmişiz. bu gladyatör gelinceye dek. ilk defa bu kadar zevk aldım. attığınız iniyor. bu para bu silaha verilirmi diyenlere tek cevabım, hayatınızda en büyük hobiniz buysa eğer verin acımayın.
tekrar kavuştunuz herhalde
tekrar güle güle kullan .
-
yok abiler ben bu silahı sevmedim . insanda ne heyecan koyuyor nede heves
mübarek isviçre tüfeği bir kere attığını kaçırda ,vurmadık diye hırsla bir daha atalım.ne bu ya!
attığın herşeyi haşat ediyor. 90 metre alacalı şişe , 50 metre kahverengi şişeler ,ne varsa götürüyor. bu arada kızılay soda şişeside kalmadı hepsi bitti:S
bu arada katresu a.ş. ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. -
- Resmi Gönderi
isviçre değil isveç
Güle güle kullan arkadaşım.