diana nın servisi avdoğa( http://www.avdoga.com/default.asp?x=25 ) diye biliyorum.iletişime geçilirse daha sağlıklı olur.
Diana mod 54 air king imi aldım dampa yardımı?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Teşekkür ederim sağolun...
Kundakı parlatmak bakım yapmak vs için neler yapılabilir?
-
neeeeee 350 tl ye mi 400 e buldun takımı birde pazarlıkmı ettin neyse bu gün şanslı günündeymişsin hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan bu arada tüfek bayağı temiz gözüküyor dampa ayak kullanmanı öneririm
Kadir neden şaşırıyorsunki çıkmış senin gibi biri satmış bu fiyata.Bende senin AT44wx-10u komple set olarak 550ye verdiğinde neeeeeeeeee tüh demiştim ama gülen spancy olmuştu bu işler nasip kısmet meselesi.Bak forumda onca insan var sürekli online olan ama onca kişinin arasından sıyırmış almış kibrit tüfeği.Bu fiyatada herkesi yakmış kibrit o kadar göz var bak sen bi kurban kes tavuk mavuk yada kan akıt kara şişe fln
-
Aman kardeşim maşallah de ya,sağolsun abilerin hepsi hayırlı olsun dedi birşey olmaz allahın izniyle
-
Diana Mod 460 kundağında yaptığım çalışma belki fikir verebilir.
-
Diana Mod 460 kundağında yaptığım çalışma belki fikir verebilir.
Bu uygulamanıza baktım ve hayranda kaldım ama beni aşar yani bide dışarıdan getirme olyı var...
Kundağı ceviz yağı ile parlatmam mümkünmü?
-