bende gelırım ama kesın olarak cumartesi aksamdan belli olur.
İstanbul Team Neden Yok
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
AA'lar gelsin hele: o zaman "buluşma" görün !!
Galiba az kaldı.AA'lar geldiğinde KIŞ'ta gelmiş olacak... Yağmur, Kar, Soğuk.. Yazın yaptığımız buluşmalar gibi olmaz sanıyorum..
Mustafa bey'in AA'larla birlikle UFO'da getirmesi gerekecek -
Ankara takımı her hafta buluşma ayarlarken biz neden burnumuzun dibindeki yerde ayda bir bile buluşma ayarlayamıyoruz. İlla ki birilerinin organize etmesinimi bekliyoruz. Yağmur kar demeden her hafta buluşmalar gerçekleşsin. Her hafta 15 - 20 kişinin toplanması şart değil. 2 kişi bile buluşsa yeter.
Ben her zaman hazırım ne zaman isterseniz gelirim. -
E ozaman bu pazar bekleriz gelmek isteyenleri. Yalnız pazar günü meteorolojiye göre şimşekli yağmur bekleniyormuş. Kuruda atış yapıp ıslakta da çay kahve içeriz, muhabbet ederiz.
-
O zaman Bülent Bey'in de belirttiği gibi 8 Kasım Pazar saat 9:30 - 10:00 arası Ikea alt otopark diyelim mi?
-
Evet aynen öyle olsun. Ben hava ne olursa olsun geleceğim. En kötü ihtimalle çay, kahve içip biraz tabanca atışı yaparız.
-
kısmetse yarın saat 9:30 da otoparktayım hava tahmınlerınede baktım hava döndü şansımıza yarın güneşli temiz bir hava bizi bekliyor
-
kısmetse yarın saat 9:30 da otoparktayım hava tahmınlerınede baktım hava döndü şansımıza yarın güneşli temiz bir hava bizi bekliyor
-
-
Merhaba Arkadaşlar,
Bursa Team'den Marmara Team'e transfer oldum. Aktiviteler katılmak isterim. Yenilevent/Maslak civarındayım.
Bu arada bana yakın scuba tüp dolduran yer var mı? PM ile dönüş yaparsanız sevinirim.
Herkese selamlar
-
Merhaba Arkadaşlar,
Bursa Team'den Marmara Team'e transfer oldum. Aktiviteler katılmak isterim. Yenilevent/Maslak civarındayım.
Bu arada bana yakın scuba tüp dolduran yer var mı? PM ile dönüş yaparsanız sevinirim.
Herkese selamlar
yeni team hayırlı olsun, ama Ankara'ya transfer olsaydınız sürekli aktivite var bizde
-
- Resmi Gönderi
yeni team hayırlı olsun, ama Ankara'ya transfer olsaydınız sürekli aktivite var bizde
Opppps adam ayartmayalım
-
Mustafa Abi,
Aradım ulaşamadım. Benim tüpü sizi orda dolduralım. 220 bar dolum yapabiliriz değil mi?
Sevgiler
Glock -
- Resmi Gönderi
Mustafa Abi,
Aradım ulaşamadım. Benim tüpü sizi orda dolduralım. 220 bar dolum yapabiliriz değil mi?
Sevgiler
GlockTelefonumda sorun var sanırım bazen çalmıyor, şimdi gördüm cevapsız aramanı, 300 bar'a kadar basarız, ne zaman istersen gel.
-
ANkara ya iş için cuma gunlerinden birinde yyolum duserse uzatıp cumartesi ya da pazar size katılacagım
Tum team a selamlar -
Telefonumda sorun var sanırım bazen çalmıyor, şimdi gördüm cevapsız aramanı, 300 bar'a kadar basarız, ne zaman istersen gel.
İlk fırsatta ordayım
Sevgiler -