01 Ağustos 2009 Buluşması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Gerizekalı tamirci yağ tapasını adam gibi sıkmadığı için benim emanet motosiklet yağsız kalıp conta yakmış sanırım. Haftasonuna kadar motoru indirip halledemezsem ben de aracıyla gidecek birine beraber gitmek için ricada bulunabilirim.

evren sen nerde oturuyorsun.

Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

• Arkadaslar insallah bu haftasonu benim yilan hikayesine donen fabrikada yaptirmaya calistigim hedefligi de getirecegim.

Hani bir deneyelim diye getirmistim de 10 atista parcalamistik. Simdi ayni malzemeyi 5 mm lik sactan yaptiriyorum.

100 metre atislari icin de capini buyutturdum. 10 cm filan oldu. Vurdukca takla atacak. Kirmizi sprey boyasi olan varsa getirsin lutfen. Daha rahat gorup nisan aliriz.

Gerci keyfi baska oluyor sisenin ama, cok fazla in cik sise koy derdi filan da olmaz umarim.

Gerci sagolsun Koksal binlerce sise getirmisti gecen hafta ama.... ;şrofls;.

Bulent Hamurculu

FX Gladiator (5.5 mm) + Centerpoint 8-32X56 Powerclass + Tasco 6-24 x 50

Scuba tup 10 lt

ankarateam.png

• taşları vura vura kafamı kanattınız. bu hafta bende acısını çıkartmammı, inş. işim çıkmaz gelirim.

gelirsem erken gelen yaşadı haberiniz olsun ;atlig;

Köksal 26.05.1984
    ANKARA A Rh (-)

ankarateam.png

• Bu hafta bi aksilik olmazsa bende geliyorum. Kırmızı değil ama fosforlu turuncu boya bende var, herşeyi boyayabiliriz. 8o Birde krono gelecekmi; benim tüfeğin gücü ne alemde çok merak ediyorum :him:s Ateşlide getiriyomuyuz? +;tuftabV# :D:D:D

• Bu hafta bi aksilik olmazsa bende geliyorum. Kırmızı değil ama fosforlu turuncu boya bende var, herşeyi boyayabiliriz. 8o Birde krono gelecekmi; benim tüfeğin gücü ne alemde çok merak ediyorum :him:sAteşlide getiriyomuyuz? +;tuftabV# :D:D:D

Crow, ateşli getirecek olanlar varsa bile sen getirme... Yaş problem, silahı bırak seni de alamayız ellerinden...

Sevgiler,

This is AnkaraTeam, you know...

WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD

Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."

ankarateam.png

"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

• Abi ruhsatı, herşeyi var bi problem olacağını sanmıyorum. Bu arada sizlerlede tanışmak için sabırsızlanıyorum. :thumbdown:

Ben de (kendi adıma konuşuyorum) AnkaraTeam üyesi her arkadaşımla tanışmak isterim elbette... Ruhsat senin üzerine değil ve taşıma da değilse bi problem değil biçok problem çıkabilir... The NightHawk taşıma ruhsatı hakkında benden çok daha fazla bilgiye sahip, ona da bir danış istersen...

Sevgiler,

C NS 4,5 w O RD

ankarateam.png

"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

• Tabanca değil, 20 numara av tüfeği. ;şrofls;. Ruhsatı benim üzerime. En son buluşmada tüfek resimleri gördüğüm için getiriyimmi diye sordum. u½%; Ateşli yüzünden sıkıntı olacaksa getirmem.

E desene Av Tüfuu diye yau :D Getir tabii, hatta biraz da fazla fişek getir... :)

Sevgiler,

C NS 4,5 w O RD

ankarateam.png

• av tüfeği varsa,

hangi fişek kullanılıyorsa söyleyin :) bende kendime alabilirsem bi 10-15 tane fişek alayım. çok seviyorum ateşliyi :=)

Köksal 26.05.1984
    ANKARA A Rh (-)

ankarateam.png

• Bu gidişat kötü ;confused;

Yakında mutasyon geçirip hepimiz ateşli silahlarla gelmeye başlayacağız. Bu durumda 1. Çamlık, 2. Çamlık filan kesmeyecek bizi, şöyle Kızılcahamam ormanlarına filan doğru açılacağız. Tavşan, Tilki, domuz bahtımıza ne çıkarsa artık

Bulent Hamurculu

FX Gladiator (5.5 mm) + Centerpoint 8-32X56 Powerclass + Tasco 6-24 x 50

Scuba tup 10 lt

ankarateam.png

• Yakın olsan alırdım ben 100.yıldayım.

Zoraki HP-01 Ultra .177
    Gamo PR776

• Sayın arkadaşlar,Ateşli mevzuu daha öncede konuşulmuştu aramızda.silah deneme amaçlı bir kaç kez yapıldı ancak sürekli hale getirmek doğru olmaz bence...jandarma bölgesi ve sesler vadide yankılanıyor..alt tarafta meskun mahal köy...bir gün şikayet olur jandarmaya dert anlatamayız tadımız tuzumuz kaçar..ateşli atmak isteyenler havalı silah buluşma yerlerinden ayrı yerlerde yaparlarsa daha iyi olur sanırım...

A Takımı Üyesi

• Katılıyorum.

Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22

A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

• Teşekkür ederim abi, cuma günü haberleşiriz.

Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22

A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

• Sayın arkadaşlar,Ateşli mevzuu daha öncede konuşulmuştu aramızda.silah deneme amaçlı bir kaç kez yapıldı ancak sürekli hale getirmek doğru olmaz bence...jandarma bölgesi ve sesler vadide yankılanıyor..alt tarafta meskun mahal köy...bir gün şikayet olur jandarmaya dert anlatamayız tadımız tuzumuz kaçar..ateşli atmak isteyenler havalı silah buluşma yerlerinden ayrı yerlerde yaparlarsa daha iyi olur sanırım...

+1... Ben hiç böyle düşünmemiştim... Katılıyorum...

Sevgiler,

C NS 4,5 w O RD

ankarateam.png

• Bu gidişat kötü ;confused;

Yakında mutasyon geçirip hepimiz ateşli silahlarla gelmeye başlayacağız. Bu durumda 1. Çamlık, 2. Çamlık filan kesmeyecek bizi, şöyle Kızılcahamam ormanlarına filan doğru açılacağız. Tavşan, Tilki, domuz bahtımıza ne çıkarsa artık

Haftasonu memleketteydim, çıktım bizim yaylaya.. Havalı, ateşli Allah ne verdiyse giriştim :)
    Kızılcahamam taraflarına giderseniz rehber olurum x;.z

• Haftasonu memleketteydim, çıktım bizim yaylaya.. Havalı, ateşli Allah ne verdiyse giriştim :)
    Kızılcahamam taraflarına giderseniz rehber olurum x;.z

ben de çamlıdereliyim.

Zoraki HP-01 Ultra .177
    Gamo PR776