Ufuk Arkadaş,
Poligonun açık adresini (ve hatta eğer mümkün ise Enlem/Boylam koordinatlarını) bir zahmet verebilirsen çok makbule geçecek. Bayramdan sonraki bir hafta sonunda kısmet olursa ben de gelmeyi denerim.
ESKİŞEHİRDE HAVALI TÜFEK POLİGONU AÇILDI
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ufuk Arkadaş,
Poligonun açık adresini (ve hatta eğer mümkün ise Enlem/Boylam koordinatlarını) bir zahmet verebilirsen çok makbule geçecek. Bayramdan sonraki bir hafta sonunda kısmet olursa ben de gelmeyi denerim.katılıyorum
-
Arkadaşlar sizleri bu kadar heyecanlı ve istekli görmek büyük mutluluk fakat poligonumuz ramazan nedeniyle kapalı olup,atış masalarımız ve dinlenme gruplarımız Eskişehir de depoda bulunmaktadır.Takdir edersinizki birgün için o kadar masa,sandalyeyi getirip götürmemiz mümkün değil. Ayrıca meteorolojik tahminlere göre Eskişehir bir hafta boyunca şiddetli yağmur ve rüzgarın etkisi altında olacak.Ayrıca gelmek isteyipde gelemeyen arkadaşlarınızla birlikte sizleri bayram tatili veya diğer güneşli haftalarda misafir etmek daha anlamlı ve güzel olur diye düşünüyoruz.
En kısa sürede görüşebilmek,toplanabilmek dileklerimizle bilgilerinize sunarız.
Selamlar
Hayalet Atış Poligonu
Ufuk bey Diğer sebepleriniz geçerli olabilir ancak kırmızıyla işaretlediğim yazıya alındım..size özel bir hazırlık yapın diye talebimiz olmadı zaten...bizim her türlü ekpmanımız yanımızda hazırdır..size sadece su ikram etmekten başka iş düşmezdi...Kısmet olursa sizi Ankaraya bekleriz..Sizin haberiniz olmadan Ağırlamak içinde her zahmete katlanırız....amaç mekan ve eşyadan ziyade,sadece sizlerle tanışmak kaynaşmaktı..
-
Ufuk bey Diğer sebepleriniz geçerli olabilir ancak kırmızıyla işaretlediğim yazıya alındım..size özel bir hazırlık yapın diye talebimiz olmadı zaten...bizim her türlü ekpmanımız yanımızda hazırdır..size sadece su ikram etmekten başka iş düşmezdi...Kısmet olursa sizi Ankaraya bekleriz..Sizin haberiniz olmadan Ağırlamak içinde her zahmete katlanırız....amaç mekan ve eşyadan ziyade,sadece sizlerle tanışmak kaynaşmaktı..
%100000000000000000 katılıyorum... Zaten ben (kendi adıma) bu bahaneden sonra, kırmızı halı serseler bile asla ve kat'a gitmem... Haa, "kimin umrunda" diyecekler elbette olacaktır, ne diyeyim Ama Ufuk bey Ankara'ya gelecek olursa eğer, layığıyla ağırlamak için üzerime düşen neyse seve seve de yaparım o ayrı...
Sevgiler,
-