Hayırlı olsun Mustafa abi güle güle kullan
BSA 8-32 x 44 Bugün elime geçti.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ayrıntılı açıklama için teşekkürler..
-
Mustafa hayırlı olsun dürbünün, beğenmezsen benden 50 dolar çalışır dürbününe
-
Mustafa hayırlı olsun dürbünün, beğenmezsen benden 50 dolar çalışır dürbününe
5 dolar arttırıyorum,,55 Dolar.. Yokmu arttıran -
-
yok yahu 50 ye değil 150 usd de vermem, gerçekten hoşuma gitti dürbün.
Ama sevmeseydim yada ısınmasaydım takım arkadaşlarımdan birisine hiç bir ücret almadan hediye ederdim.
-
Açık arttırma kapanmıştır....sahibinde kalmıştır....güle güle kullansın...
-
Öncelikle hayırlı olsun.
Bende BSA 6-24x almıştım ebaydan. sorunsuz eve kadar geldi (İstanbul-Ümraniye). Paketi açtıkları yok. Hatta ben 20mW lık yeşil laze felan da adlım sorunsuz geliyor. Fakat ABD den TR ye silah ve aksesuar satışı yasak. Bavulunda getirecek arkadaşın başı ağırabilir. Honkong üzerinden satış yapan birinden almak daha mantıklı.
Fiyat performans oranına göre çok güzel bir dürbün. Fakat ucuz bir dürbünden de hariklar beklememek lazım.
Mesela benim BSA nın ön merceğini sabitleyen cember (somun) gevşek, parmağınızla çok rahat sıkıp gevşetebiliyorsunuz. Fakat sakın orjinal noktasını bozmayın, yoksa netliğiniz bozulur ve ayarlaması çok zor. Tavsiyem dürbün elinize geçtiğinde görüntüde sorun yok ise bu lens sabitleyicinin bir iki noktasına çok ufak noktlar halinde japon döküp sabitlemenizdir.
Tekrar hayırlı olsun, isabetli atışlar
-
Mustafa gözünaydın, güle güle kullan.
-
Teşekkürler arkadaşlar.
ebaydan ürün alacak arkadaşlara tavsiyem aldıkları ürünü mümkün olduğunca ufak kolilesinler. Böylelikle evinize kadar gelme şanslarını arttırırlar.
-
Bence gümrükte takılma nedenlerinin en büyüğü koli ağırlığı ve büyüklüğü.
-
hayırlı olsunnnn
darısı başımıza -