Bende hepinize teşekkür ederim...Bu arada Bülent'in, 100 metreye koyduğumuz hedefini almışmıydık...arazide unutulup kalmasın,zira her zaman lazım olacak kullanacağız ..bileniniz varmı?
almadınız mı?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bende hepinize teşekkür ederim...Bu arada Bülent'in, 100 metreye koyduğumuz hedefini almışmıydık...arazide unutulup kalmasın,zira her zaman lazım olacak kullanacağız ..bileniniz varmı?
almadınız mı?
olmayanlar arasında sen vardın ???
İşte bak, gördün mü? Olanlar olmayanları aratmaz derken doğru söylemişim, beni hiç aratmamışsınız
Şaka bir yana, dün gece misafirlerimiz vardı, 0300 gibi gittiler (bu Tabu ne bela bişey yahu, çekirdek gibi) 0330'da uyuyunca elbette alarm malarm duymamışım... Bu vesileyle Cuma akşamı misafir kabul etmemek gerektiğini de öğrendik Allaha şükür... İnşallah haftaya...
Sevgiler,
Osman abi hedefi unuttuk
İnşallah kaybolmaz. Lafa daldık hiç aklıma gelmedi.
Osman abi hedefi unuttuk
İnşallah kaybolmaz. Lafa daldık hiç aklıma gelmedi.
Sağlık olsun,,inşallah farkedip alan olmamıştır..yarın bakarız artık..
Sağlık olsun,,inşallah farkedip alan olmamıştır..yarın bakarız artık..
yalnız erken saatlerde giderseniz iyi olur osman abi...millet piknik yapmaya geliyo çoluk çocuk...koyunları ve diğer sürüleri de unutmamak lazım...
Canınız sağolsun arkadaşlar ben birşey olacağını düşünmüyorum. Biz bile zor görüyorduk dürbünle.
Murat tüpü unutmadıysa sorun yok
Canınız sağolsun arkadaşlar ben birşey olacağını düşünmüyorum. Biz bile zor görüyorduk dürbünle.
Murat tüpü unutmadıysa sorun yok
Bülent Maalesaf yok olmuş, ben gidip baktım,,kimin ne işine yarayacaksa almışlar..yeniden bir tane daha yapacağız demekki..Birde zahmet olmazsa 3 tane yuvarlak plaka'da bana kestirirsen benim pellet trapa takalım... çap 5 cm. 3 adet kalınlık 3-5 mm olabilir.Tüp yanlarındaydı zaten o kalmaz..uzaktaki akla gelmiyor..bazen bende pellet trapı unutuyorum,,,2-3 kez başıma geldi gidip geri aldım..
Osman Abi,
Sağlık olsun. Ben gene yaptırırım. O dediğin üç adet plakayı da bu hafta hallettirmeye çalışayım eğer ustabaşı izne ayrılmamışsa.
Selamlar
Bülent kaybolmasına üzüldüm...olacağı varmış..plakalar içinde teşekkür ederim..acelesi yok ne zaman olursa,kenarlarından her plakaya 3 mm lik delikte delersek pellet trapın kancasına takarız..
Osman abi sana zahmet oldu, benim eve orası çok uzak yoksa gider bakardım akşam olmadan, Bülent kusura bakma, uzakta olunca bir de lafa falan dalınca unuttuk gitti
Canınız sağolsun beyler
Bu arada az once FX Gladiatorumun siparişini verdim :))))
bende bugün saat 15.30 gbi paintsign'a gittim. giderken Osman abiyi aradım, o da "öğlen gittiğini ve hedefin orda olmadığımı" söyleyince, yukarı çıkmadım. Bülent kusura bakma, özür dilerim.
Bülent hayırlı olsun Ankara'daki gladiatör sayısı T12yi geçti sanırım.
fxs gladyatör ünüz hayırlı olsun bulent kardeş iyi güzel isabetli kazasız atışlar dilerim iyi günlerde kullanın
darısı biz pcp si olmayanların başına
Bülent hayırlı olsun,,güle güle kullan ..iyi yapmısın FX e geçmekle,, Zaten AnkaraTeam ın adını değiştireceğiz bu gidişle "Ankara FX Team"gibi..
Canınız sağolsun beyler
Bu arada az once FX Gladiatorumun siparişini verdim :))))
Hayırlı olsun Bülentcim...
Sevgiler,
Hayırlı olsun Bülent sevindim.
Hayırlı uğurlu olsun Bülent abi..
Darısı olmayanlara
Eyvallah cok tesekkurler.
Gecen haftaki 100m atıslarında sizleri gördükten sonra farz olmuştu.
Hayırlı olsun Bülent, çok doğru bir karar vermişsin
Hedef gitti Glad geldi desene... Hayırlı olsun abicim, güle güle eskit.