arkadaşlar Crosman 2100 kullanımı hakkında bilgisi olanlar benimle paylaşabilir mi? sormak istediğim şeyler varda.
Crosman 2100 kullanımı hakkında
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
benim crosman 2100 ün kullanımı hakkında bilgim var ve bunları sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarım.
-
teşekkür ederim. çeşitli bigi kaynakları var ve kafam karıştı. bu silahın maks. menzili nedir? almakla iyi mi ettim kötümü ettim bilmiyorum. boşa masraf mı ettim acaba daha kullanmaya başlamadım. beni düşündüren şu kurma meselesi her atıştan sonra pompalamak aklımda soru işareti bırakıyor...
-
her atıştan sonra 6 pompa yapmak çok zor oluyor zevk alamıyorsun
-
Şimdiden soğudum tüfekten en iyisi bir pcp edinmek
-
Bu tüfek hobiye merak edinenlerin başlangıç silahı olabilir.Gücü oldukça azdır.Fakat başlangıçta almak iyidir.Çünkü bazıları bir tüfek alıp birkaç atıştan sonra vazgeçiyor. içinde bu hobiye karşı ilginin olup olmadığını anlıyosun.Bence sadece bu işe yarıyor.Yani zararda değilsin merak etme.Benimde var ilk tüfeğimdi.Büyüyünce oğlumun ilk tüfeği olacak.
-
içimi birazda olsa rahatlattın. deneyelim ve görelim bakalım.:D
-
İsabet olarak sahibini üzmeyecek bir tüfektir. Gamo'nun hunter pelletini ya da daha kaliteli olan FX pelletleri denemeni tavsiye ederim.
-
gamo nun ts 10 ve pro hunter almıştım daha önceden denemek için. bakalım sonuç ne olacak. tavsiyeniz için teşekkür ederim.
-
TS10, Prohunter o tüfek için ağır kaçabilir. Match ve Hunter deneyin. Özellikle hafif pellet kullanın.