nasıl olmuş? diğer kısımlarada yapılacak.
FX Gladyatör almaya değer silah.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
nasıl olmuş? diğer kısımlarada yapılacak.
The content cannot be displayed because it is no longer available. yaptığın kaplama koyu renk ve sanırım cep telefonuyla çektiğinden pek bişey belli olmuyor fotoğraftan
zaten mühim olan senin beğenmen ve silahı çiziklerden koruyup kara şişelerin zor algılamasını sağlamak
-
Erdem geçen buluşmadan dönüşte benim honda güzel bir skor aldı Şişeler yolda dizilmişler, arabayla aralarına daldım nasıl olsa kaçarlar diye , arkaları dönükmüş kaçamadılar
-
TUKA arkadaş helal be havalı silah hevesimi ikiye üçe dörte çıkardın fx böyle bir silahsa almanın hayalini şimdiden kuruyorum.böyle bir silahım olsa herhalde bir haftada binlerce atış yapardım...silahın hayırlı olsun kardeş..
-
Dün ilk kez denedim geçen hafta aldığım Gladiatörümü.
Bugüne kadar böyle birşey görmedim gerçekten. Orta kademede dahi 100 metrede gayet güzel ve istikrarlı atışlar yapılabiliyor. Bayıldım silaha. Dürbünüğmü tam istediğim gibi ayarlamak uzun sürdü, ama ayarladıktan sonra çok tatmin edici grupmanlar ve atışlar yaptım. Silahıma alıştıkça daha da geliştireceğimi umuyorum. Özellikle istikrarı ve grupmanları beni çok etkiledi.
Dün sekiz saat atış yaptım ilk kez.
-
Dün ilk kez denedim geçen hafta aldığım Gladiatörümü.
Bugüne kadar böyle birşey görmedim gerçekten. Orta kademede dahi 100 metrede gayet güzel ve istikrarlı atışlar yapılabiliyor. Bayıldım silaha. Dürbünüğmü tam istediğim gibi ayarlamak uzun sürdü, ama ayarladıktan sonra çok tatmin edici grupmanlar ve atışlar yaptım. Silahıma alıştıkça daha da geliştireceğimi umuyorum. Özellikle istikrarı ve grupmanları beni çok etkiledi.
Dün sekiz saat atış yaptım ilk kez.
evanix ile fx i karşılaştırdığınızda birbirlerine göre + ve - lerini yani stabilite ,güç, isabet,grupman vs... dile getirirseniz çok sevinirim.
-
Dün Bülent Abi' nin atışlarını görünce benimde canım felaket çekti bu silahı ama öğrenciliğin gözü kör ossun.
-
evanix ile fx i karşılaştırdığınızda birbirlerine göre + ve - lerini yani stabilite ,güç, isabet,grupman vs... dile getirirseniz çok sevinirim.
Forumları araştırısanız bulmak kolay
-
Birde her ikisini kullanmış birinden duysak güzel olurdu aslında.
-
denizli bölgesine havalı silah hastalığını hızla bulaşıyor. tabi derken olan bana oluyor
20 kusur ziyaretcim oldu bu yüzden. potansiyel olarak airgun virüsü beyinlerine hızla nüfuz ediyor .
adamlar 15 metreden şişe vurmayı maharet sayarken 100 metreyi görünce sanırım glad leyla durumuna diğerleride mecnun oldular şimdilik 100 e alışın diğer haftaya 150 devam ederiz -
Birde her ikisini kullanmış birinden duysak güzel olurdu aslında.
Cevap bulenth de önce evanix kullanıyordu, şimdi glad
-
Anlamak istemeyenler için kasten sordum zaten.
-