arkadaşlar 1 hafta önce hatsan mod 125 aldım.şimdi bir tane dürbün almak istiyorum.biraz araştırdım ama herhangi birisine karar veremedim.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar,hangi marka dürbün tavsiye edersiniz havalı tüfeğe uygun olarak.menzili zaten belli...orta halli bir dürbün almak istiyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
dürbün seçimi?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
dampa ayak ve gamo 4x32 tavsiye ederim.
-
hmm.tavsiyeniz için çok teşekkürler.
-
peki dampa ayak kullanmanın farkı nedir acaba?
-
Kullanmazsanız eğer 50 atışa kalmadan dürbünü elinize alırsınız... Zaten orta karar bir dürbün ve dampa tüfeğin fiyatını geçer... Bence havalı silahlar arasında en çok tepen bu tüfeği "gezcik, gözcük, arpa" şeklinde kullanmanız en doğrusu olacaktır... Dampa'da olsa dürbün habire ayar kaçıracağı için canınız sıkılabilir...
Sevgiler,
-
forumu biraz incelerseniz sorularınıza yanıtı kendiniz daha iyi bulabilirsiniz.
dampa ayak ile ilgili yüzlerce açıklama ve dürbün tavsiyeleri var. -
forumu biraz incelerseniz sorularınıza yanıtı kendiniz daha iyi bulabilirsiniz.
dampa ayak ile ilgili yüzlerce açıklama ve dürbün tavsiyeleri var.ewt baktım şimdi ama dürbünü bu tüfeğin üzerinde durdurabilen göremedim.dampa ayakta çare değil diyorlar.peki aldığım tüfekte dürbün yerinde tırtıklar var.birde bi arkadaş somunun üzerine bir somun daha sıktım demiş.acaba işe yararmı.
-
Böyle güçlü bir silahta dampa ayak kullanmanın farkı sadece dürbünün dağılma süresini biraz daha uzatmak olur. Sonuçta dürbün yine dağılır. Bencede gez arpacık kullanın. -
ya da yayın ucundan accuk kesip gücünü düşürün
-
fikirleriniz için teşekkürler.ne yapalım dürbünsüz kullanacaz artık.silahı sarsıntısı ve ağırlığı dışında çok beğendim aslında.alırken winchester 1000sb ile hatsan arasnda kalmıştım bunu tercih ettim yorumlardaki yoğun övgülerden dolayı.. neyse..biraz kullanayım üzerinde dürbün durabilen bi silah alırım artık.