ben katılamayacağım, bari başlığı açayım
hadi AnkaraTeam kimler var bu Cumartesi?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
ben katılamayacağım, bari başlığı açayım
hadi AnkaraTeam kimler var bu Cumartesi?
Her zamanki gibi (!) ben kesin gelirim galiba Bu arada sen neredesin de katılamıyorsun?
Sevgiler,
tatil bitti, işler yavaşladı uzun bir aradan sonra araziye dönmenin vakti geldi cumartesi görüşmek üzere
Bu hafta bende katılamayacağım..sizlere zevkli atışlar...
ben tatile gidiyorum
Ben de geliyorum Allahtan bir mani cikmazsa...
ben tatile gidiyorum
Ooooo... Negzel... Git git, iyi dinlen bol eğlen... İyi yolculuklar, iyi tatiller... Dikkatli kullan...
Sevgiler,
Bu hafta bende katılamayacağım..sizlere zevkli atışlar...
Aha??? Hayır mı abi? Şaşırdım...
Sevgiler,
Bu hafta, ben ve kardeşim inşallah gelicez. Daha öncede böyle dedim ama gelemedim, ama bu sefer gelebilecek gibiyim.
Ben de gelmeye çalışacağım
Aha??? Hayır mı abi? Şaşırdım...
Sevgiler,
İşle ilgili, öğlen 2 ye kadar yokum..
İşle ilgili, öğlen 2 ye kadar yokum..
Yahu kusura bakmayın, benim ya bağlantıda ya sistemde birşey oldu bugün, böyle salaklıklar yapıyor... Aslında bir önceki mesaj doğru, bunu nereden çıkardı anlamadım...
Sevgiler,
Gelemeyeceklere iyi işler-tatiller. Anil geliyorsa bende varim bu hafta.
Gelemeyeceklere iyi işler-tatiller. Anil geliyorsa bende varim bu hafta.
Hayırdır yau? Göbekler Anıl'la birlikte mi kesildi?
Sevgiler,
Ya bu arada Erdem ve Osman abi gelemeyeceklerini söylediler, Rıfat abi daha gelirim-gelemem demedi, Bülent ve Murat gelmeye çalışacağım dediler... Ee, kimse gelmezse bende gelmem arkadaş, pompayla uğraşılmaz oralarda... Atış mı yapacaksın, pompa mı basacaksın? Di mi ama?..
Sevgiler,
Ben kalkabilirsem gelirim .(Bu sefer 2 alarm kuracağım )
Ya bende arac yok ya. Sagolsun 2 haftadir Anil'in yolu ustu benide alip getirip goturuyor. O gelmezse bana da zor
Sen gel Cem, bizim tabancalarla atarsin. Seni keserse tabii :))
2 kişide olsanız mutlaka gidin, alışkanlık yaratın, gitmeyince huzursuzlanın
Ya bende arac yok ya. Sagolsun 2 haftadir Anil'in yolu ustu benide alip getirip goturuyor. O gelmezse bana da zor
Sen gel Cem, bizim tabancalarla atarsin. Seni keserse tabii :))
Ben espri yapmıştım zaten Bende evdeki bütün saatleri kuracağım, apartman sakinleri az söverler ama, sineye çekicez artık...(sıkıysa yüzüme sövsünler)
Sevgiler,