Kalkmak isteyen varsa bana telefon numaralarini ozel mesajla ulastirabilir. Istedikleri vakit arayabilirim. Ben 2 haftadir uykusuz gidiyorum oraya. Geceleri uyumam pek bu yuzden kalkmakla ilgili derdim yok. Telefonunuz aciksa arayip uyandiririm
15 AĞUSTOS 2009 Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Cem hocam ben kesin geliyorum tuple birlikte... Dun doldurtup eve koydum bile. Pompa filan ugrasmazsin.
Rifat Abi gelecek mi hakikaten? birsey de yazmadi
-
Henüz hiçbirşey belli değil.
Bakın bu daha kötü.. Daha gelip gelmeyeceğimi bile bilmiyorum hehehe. -
bu hafta geleyim dedim herkesin gelmeyeceği tuttu
Erdem abi tatile gidiyomuş, Osman abi sen bi süpriz yaparsın dimi
-
bu hafta geleyim dedim herkesin gelmeyeceği tuttu
Erdem abi tatile gidiyomuş, Osman abi sen bi süpriz yaparsın dimi
Serdar öğlen 2 ye kadar programım dolu..dışarıda işlerim var..ondan sonraki saatlerde sıcak olur çekilmez,işyerinde olurum....belki bir aksilik olmazsa ,akşam üzeri paintsaige uğrayabilirim...tüpte boş, hemde onu doldurmuş olurum..diye düşünüyorum..
-
Ben yarın geliyorum inşallah
-
Osman abi sana muhtelif cap ve kalinliklara 15-20 kadar hedef halkasi kestirip deldirttim. Bizim 150 m atislar icin de capi 15 cm lik gobegi rulmanli hedeflik yaptirdim. Yarin getiriyorium. Senin halkalari cikista isyerine birakirim eger orada olacaksan. Ya da olmayacaksan paintsigna birakirim
-
Anıl başka bir yerde misafirmiş. Biz bu hafta gelemiyoruz. Haftaya görüşmek üzere.
-
Osman abi sana muhtelif cap ve kalinliklara 15-20 kadar hedef halkasi kestirip deldirttim. Bizim 150 m atislar icin de capi 15 cm lik gobegi rulmanli hedeflik yaptirdim. Yarin getiriyorium. Senin halkalari cikista isyerine birakirim eger orada olacaksan. Ya da olmayacaksan paintsigna birakirim
Bülent cok teşekkür ederim, fazla yaptırmışın 3-5 tane yeterliydi...elinize sağlık, bozuldukça değiştiririz..Yarın öğleden sonra saat 2 ye kadar dışarıda olacağım..sonra işyerindeyim...o satte müsait olursan beklerim çay kahve içer sohbet ederiz..gelemez isen sonra verirsin kalsın sende..onlarıda kaybetmeyelim
-
Osman abi rica ederim. Yarın uğramaya calisacagim o zaman bir aksilik olmazsa. Olmadı haftaya buluşmaya getiririm.
Selamlar
-
Cem hocam ben kesin geliyorum tuple birlikte... Dun doldurtup eve koydum bile. Pompa filan ugrasmazsin.
Rifat Abi gelecek mi hakikaten? birsey de yazmadi
Hay yaşa Bülent... Kara kara düşünüyordum, pompa da o-ringlerinden kaçırıyor, gitsem mi kalsam mı diye ikilemdeydim... Yarın görüşürüz...
Sevgiler,
-
Bende yarın tatile gidiyorum iki hafta katılamayacağım herkese selamlar iyi eğlenceler.
-
Bende yarın tatile gidiyorum iki hafta katılamayacağım herkese selamlar iyi eğlenceler.
Hayırlı tatiller,sağlıkla gidip gelin.. -
Teşekkürler Osman abi Allaha emanet olun
-
Size de iyi tatiller, iyi eğlenceler...
Yavaş kullan...
Sevgiler,
-
Hepinize iyi tatiller
-
Teşekkürler görüşmek üzere
-
Kimseden ses yok,,ne yaptınız...buluşma oldumu olmadımı?
-
Osman abi, Oncelikle kusura bakma yanına ugrayamadım bugun.
Bulusma oldu toplam 5 tufek vardı. Gozlerimiz sizleri aradı...
-
Ben birazdan Paintsaigne doğru yola cıkıyorum....gerekirse tek başıma buluşma yapacağım.. Vakti müsait olanları beklerim...
-