Çok istemem rağmen bu haftada gelemedim.Yine güzel bir buluşma olmuş. Bülent yeni tüfeğin hayırlı olsun, güle güle kullan.
15 AĞUSTOS 2009 Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bülent abi buluşmada söylemeyi unuttum fx'in hayırlı olsun Allah güle güle kullanmak nasip etsin ...
-
bu nasıl atış böyle açık büfe gibi tepsiden götür malları ben gelmiyom baba ya
-
şşşşşşşşşşt açılın bakayım DAMAT geliyo.........
-
Bravoooo Hayırlı olsun Volkan,, Allah mesut etsin.....
-
Bülent,Silahın hayırlı olsun..güle güle kullan....Yakışmış..Eğri yerleri görülüyor düzeltmek lazım..
-
Kızı vermezseler, Ankara team olarak kayınpederini bir ziyaret ederiz
Hayırlı olsun Volkan, Allah tamamına erdirsin
-
-
Tebrikler..Allah mesut etsin
-
Tebrik ederim Volkan, darısı bekarların başına
-
teşekkür ederim abilerim
-
- Resmi Gönderi
teşekkür ederim abilerim
Volkan Allah mesut bahtiyar etsin, ben şanslı hanımefendi ile tanışmışmıydım
-
teşekkürler Mustafa amca sizi tanıştırmadım daha sen kuzenimle karıştırdın herhalde. aşili(gladiator) almaya geldiğimde yanımdaki kuzenimdi. buarada senin bana verdiğin o sakar ve koca ayaklı yavru artık kangallarla oynuyo biraz daha kas yapması için zamanı var onu makina gibi yapıcaz inşallah. yeni bir efsane yetişiyo coming soon.......................
-
Hayırlı olsun Volkan Abi, darısı bizim başımıza artık ama 8-10 yıl sonra falan. -
Volkan henüz yüzyüze tanışamadık ama bende tebrik etmek istedim... Allah tamamına erdirsin...
Sevgiler,
-
Bu arada, şimdi aklıma geldi; 30 metreden miller bira şişesini colt tabancam ile kırdım. Ama 7 metrede aynı şişeyi kıramadım. Hayret yav
-
Bu arada, şimdi aklıma geldi; 30 metreden miller bira şişesini colt tabancam ile kırdım. Ama 7 metrede aynı şişeyi kıramadım. Hayret yav
30 m. atışında CO2 tüpün yeni takılmış olabilir, keza 7 m. atışında da ömrünü tamamlamış bir tüple yapmış olabilirsin... Aklıma başka açıklama gelmiyor...
Sevgiler,
-
Bu konuda XEagleX ile ortak görüşümüz şansına denk geldi bi daha kırabileceğini zannetmiyorum o tabancayı ben de çok kullandım zamanında biliyorum
-
Volkan Allah tamamına erdirsin kardeşim , tebrik ederim.
Osman abi bu arada fotolar için teşekkürler, kusura bakma ben atışa dalınca senin fotonu çekmeyi unuttum ,biraz bencillik yaptım galiba
-