Hangi BB Bilye almalıyım?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • herkese selamlar forumda yeniyim. havalı tabanca için hangi BB mermi en uygunu olur.

kurşundan olan gamo round veya jet round mu

bakır kaplama çelik crossman coppehead mı

çinko kaplama çelik daisy bb mi?

SNIPER

• Hangisi bilmem ama AnkaraTeam 15 AĞUSTOS 2009 Buluşması bu cumartesi yapilacak bulusmaya gelirsen (bende gelebilirsem) sana 1 kutu gamo bb hediye ederim (4.5mm) sende denemis olursun. Yanlislikla aldim bende duruyor.

Röhm Twinmaster Top M RE .177 (Air Stripper)
    Hatsan Mod 125 .22 (Oriental 6-24x44)
    Gamo Cfx .177 (W&S 3-9x44)
    Daisy Powerline 008 .177
    Webley Typhoon .177
    Gamo Pt-80 .177

• saol ama yarın misafirlerim gelecek ve 2-3 onlarla ilgilenmem gerekecek. kısmetse bir dahaki sefere gelirim. agt

SNIPER

• Silaha göre değişir , eğer tabanca bb yüklemek için mıknatıs kullanıyorsa ekol es 55 serisinde olduğu gibi çelik bilye kullanmalısın.Silah bb yüklemek için farklı bir sistem kullanıyorsa fark etmez istediğini kullan

• Silah umarex beretta elite 2. gamo round lardan kullandım memnun olmadım. çok takılıyor ve yavaş gidiyor. sanırım boyutu biraz büyük ve ağır. markasını bilmiyorum ama parlak metal renginde kutunun içinden çıkan poşetteki bilyeler (sanırım çelik) çok daha iyi atışlar yapıyor.

SNIPER