Free Shooting Technic (FST)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar hepimiz standart ve profesyonel atış tekniklerini üç aşağı beş yukarı biliyoruz. en azından teorik olarak. ancak bunlar arasında olmayan ve çoğumuzun belkide kullandığı bir atış tekniği daha var. Free Shooting Technic yani Serbest Atış Tekniği.
    Bu atışın özelliği normal atış tekniklerinden bağımsız olması. Yani gez göz arpacıka bakıp hedefe teorik nişah çizgisi oluştup hedefe hat oluşturmayak, nefesi almak vermek tutmak, dizleri açıp biraz kırarak doğrudan hedefe yönelmek gibi katı kuralların olmadığı bir teknik.
    Bu tekniğin temelini doğallık ve doğaçlama oluşturuyor. Sezgisel bir yaklaşımla atışlar yapılıyor. Belli bir mesafeden ve mesafeyi tam olarak bilmeden hedefe karşı geçiyorsun istediğin tarzda doğal bir şekilde kendini en iyi ve rahat hissettiğin bir şekilde gözlerini hedefe dikiyorsun silahı hedefe doğrultuyorsun ve ateş ediyorsun. buradan hareketle istediğin gibi kafanı estiği gibi atışlar ve atış kombinasyonları yapabiliyorsun. hem eğlenceli hem de daha pratik ve yaşayan hayata daha uygun bir teknik. +;tuftabV#

    SNIPER

  • Kadir, sanırım "power" arkadaşımız tabanca tekniğinden bahsetmiş zaten yazısında... Zira dürbünlü tüfekle doğaçlama atışlar yaparsan _senin de dediğin gibi_ adamı doğaçlayıverirler :)

    Sevgiler,

    This is AnkaraTeam, you know...

    WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD

    Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."

    ankarateam.png

    "Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

  • Feel the Force, Luke ;şrofls;.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • Bahsettiğim tabanca atışlarında olan bir şeydir. yoksa tek atış yapıan yada dürbünlü tüfeklerle olacak bir şey değil. ;tese;kkur

    ama uyarlama yapılabilinir. uzun mesafeden tüfekle atış yapacaksın hatta dürbünün de var ama hava koşulları olumsuz. daha önce bu koşullarda atış yapmamış bir kimse ne yapacak illaki sezgisel atışlar yapacak. her zaman güneşli güzel havalar bulunmaz.

    SNIPER