hangi pelletleri kullanıyorsun bu tüfekde kardeş?
kral magnum alttan kurma 4.5 aldım ama??
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ince mehmet ve gamo match atıyorum genelde ayar yaparken gamo match tercihim.
-
bu 2 pellet e göre not verme kardeş, uygun fiyatlı olarakdan isabetliği en iyi pelletlerin başında bana göre gamo pro magnum,orta derece fiyatlı diana higpower, kaliteli pellet diyorsan fx kullan,
fx pellet
gamo pro magnumdiana higpower, ve gamo ts10 pellet bunları bir dene,
ince mehmet kaliteli bir pellet deyil, gamo match attığın mesafe için uygun deyil
-
yalovada kaliteli pellet bulmak sorun oluyor malesef inanmazsınız belkid ebulgum 2 marka bunlardı 2sındende aldım.ancak istanbula gittiğimde bakmam geek sanırım.
-
dur gitme
onlar sana göndersin burdaki üyelik bilgilerinin aynısını vereceğim link e gir üye ol,ver sıparişini şimdi, alış veriş sonunda ptt online ödemeli seçeneğini tıkla,yarın postane den gönderirsin parayı
-
çok güzel kargo parası filan ek maliyet ne olur yoksa sadece orda yazanmı?
istanbula sıksık gidiyorum gittikçe almakmı yoksa verdiğiniz linkten siparışmı daha mantıklı.hiç daha netten alışveriş yapmadım daha önce.
-
ordan buraya 5 6 lira alıyor kargocular pellet sıparişi geçtiğimde,ufak fazla yer kaplamıyor,istanbul ile yalovanın arası nedirki buraya nasıl üye olduysan aynı işlemi oraya kopyala,ürünü sepete at yada direk al butonunu tıklarsın,adres bilgilerini teyid edersin,son işlem olarak kredi kartın varsa o seçeneği onaylarsın,istenilen kart bilgilerini girersin onaylarsın alış verişi tamamlamış olursun,,kartın yoksa havalesi seçeneğini okeylersin,orda yatagun e ait ptt hesap numarası bilgilerini not et,postaneden o hesaba havale yap,yatagun ü ara parayı yatırdığını söylersin aynı saat paketler verirler kargoya
-
teşekkürler olmadı öle onlardan denerim
-
Bence pellet yükleme yeri çok saçma sapan olmuş. Kendilerince buluş yapmışlar. Eski halinde pellet direk namluya elle itiliyordu, şimdi anladığım kadarıyla açılan yere pellet konuyor kapatılıyor, arkadan gelecek havanın basıncı ile ileriye namluya sürülüyor. Bu da isabetin etkilenmesine neden olur bence. Ha diyelim ki çok süper bir işçilikle namlu deliği ile bu sistemin deliğini tam sıfırladılar diyeceğim ama , eski tüfekte namlu deliği ile çevirilen sistemi tam hizalayamamışlardı. Acaba bunda ne oldu diye düşünürüm doğrusu. Umuyorum düzgün hizalıyordur.
-
dediğinizde haklı olabilirsiniz tüfeği bir türlü sıfırlayamıyorum ne dürbünle ne dürbunsuz yaklaşık 100 tane attım ama nafile cok farklı yerlere gidiyor.önceki modelde 10 metreden 25kuruş içine atıodum dürbünle 5 tane pelleti... neden böle oldu anlamadım.
-
arkadaşım sana tavsiyem su dolu bir yere ateş edip pelleti bulman ve incelemen. Hiç olmadı bir kaç kat eski havlunun içine ateş et, pelleti muhtemelen sağlam bulursun, namluya düzgün oturmuşmu incele.
-
su yaklaşık yarım metre su dolu kaba ateş ettim işte balistik fotografları dediğinizde: haklısınız gibi bi yerlere surtme var ve pelletler sıvanmış durumda.tabi ustalar yardım ederse çok memnun olurum daha yenı gelen tufek bu sekilde nasıl deişim talep edebilirim nasıl bir yol izlemem gerek yardımcı olursanız cok sevinirim...
http://img12.imageshack.us/img12/6881/dsc03499w.jpg
http://img29.imageshack.us/img29/2635/dsc03500h.jpg
-
bu pelletler sağlam değil ki.murat abinin söylediği şeyi inceleyemeyeceğin kadar deforme olmuş.
-
suya attım dibinede deymedini dusunuyorum neden böyle oluyor anlamdım bende.başka bir öneriniz varmı?
-
var.daha derin bir suya atmak.
-
ha ha
-
yumuşak eski kumaş parçalarına atmayı deneyin bir de.
-
Pelletlerde kesinkikle çok büyük problem var, bir de kumaşa atın kesin emin olalım. Bence bu pelletler korktuğum şeyin gerçekleştiğini gösteriyor. Yani pellet yükleme yeri saçma sapan bişey olmuş, eskiden bu tür pellet yükleme yerleri haenel marka tüfeklerde varmış, ama BB atmak için, pellet atmak için değil. Pellet arkadan hava geldiğinde eteği şişer namluyla mükemmel hizada olmalı ki kafayı çarpmasın.
-
biraz önce telefonda konuştum yine fabrikaya gönderiyorum tüfeği onlarda cok şaşırdı ama önceki modele ben razıyı çok ıstıkrarlı ve gucluydu bu modele göre.bunda sorun var kesinlikle
-
O zaman sizden ricam bir de kumaşa ateş ederek pellet resmini yayınlamanız. Problem havada kalmasın.
-