Her zamanki saatte, her zamanki yerde... Yalnız bu hafta katılımcılar biraz kalabalık olsun yahu...
Sevgiler,
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Her zamanki saatte, her zamanki yerde... Yalnız bu hafta katılımcılar biraz kalabalık olsun yahu...
Sevgiler,
Ben bu haftada işlerim nedeniyle katılamaycağım..sizlere zevkli atışlar muhabbetler dilerim..
Ramazan dolayısıyla kapalıyız
Ben geliyorum.
Hayırlı Ramazanlar olsun...
Ben bu haftada işlerim nedeniyle katılamaycağım..sizlere zevkli atışlar muhabbetler dilerim..
Kolay gelsin abi... Yardım edebileceğimiz birşey var mı? (hamallık vb)
Ben geliyorum.
Orada görüşürüz Crow...
Sevgiler,
+1
Yine de belli olmaz diyerek açık kapı bırakayım.
Büyük ihtimalle ben de geliyorum
Evet Ramazan geldi ama yine de gelebilirim , ben de gelmem demeyeyim.
Mustafa abi duy sesimi
Bizde geliyoruz bu hafta, değilmi Anıl?
Mustafa abi duy sesimi
Mustafa abin duymazsa Cem abin var burda Köksalcım... Evlerimiz yakın ya...
Sevgiler,
Herhangi bir sorunla karşılaşmazsam bende geliyorum.Bu arada elinde fazladan 30mm tüp genişliği 11mm kızak genişliği olan ayak varsa buluşmaya getirebilirmi?
aynen öyle doğru diyorsun cem abi
mustafa abi yok.. hem bi konuşacaktım onunla neyse cuma gecesine kadar bekleriz ona göre bakarız
ya bu Heroes lanetini sardılar başıma eğer başından kalkabilirsem sabahın köründe bende ordayım
ya bu Heroes lanetini sardılar başıma eğer başından kalkabilirsem sabahın köründe bende ordayım
Kalk yoksa yeni lanetin ben olurum ki, bunu hiç tavsiye etmem... Anladın sen onu...
Sevgiler...
Kalk yoksa yeni lanetin ben olurum ki, bunu hiç tavsiye etmem... Anladın sen onu...
Sevgiler...
tam anlamıyla ne demek istediğini anladım cem abi
Merhaba Arkadaslar,
Ben de bugun dondum seyahatten, Allahtan bir mani olmazsa ben de geliyorum. Gorusuruz.
Osman Abi,
Ne zaman isyerinde olursun? Su hedeflikleri bırakayım. Yarın is cıkısımda dahi ugrayabilirim 18:30 dan sonra musait olursan.
Selamlar,
Merhaba Arkadaslar,
Ben de bugun dondum seyahatten, Allahtan bir mani olmazsa ben de geliyorum. Gorusuruz.
Osman Abi,
Ne zaman isyerinde olursun? Su hedeflikleri bırakayım. Yarın is cıkısımda dahi ugrayabilirim 18:30 dan sonra musait olursan.
Selamlar,
Galiba aynı anda yazmışız
Osman abi bu hafta sonu da yok, sen buluşmaya getir onları... Görüşmek üzere...
Sevgiler,
Haaa... Sen Osman abi için kestirdiklerini söyledin sanırım... Pardon...
Osman Abi,
Selamlar,
Bülent, gelirsen bütün gün akşam 8 e kadar işyerindeyim...zamanın kısıtlı olursa acelesi yok ...ilgine teşekkür ederim
Tamamdır abi estafurullah yarın bir mani olmazsa cıkısta ugrarım o zaman.
Selamlar