Geçmiş olsun.. İstersen el atarız omuzda gelirsin
22 Ağustos 2009 Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
köksal geçmiş olsun....
anıl tüfeği haftaya incelersin artık...nasıl olsa haftaya kesin gelicem....
greylist istediğin pazar buluşması olsun atlar geliriz....atış için 2 kişi olsun yeter
Cem abi bem yine Heroes a sardırdım ama sabah ordayım
-
geçmiş olsun dilekleri için tşkler.
doktor herhangi birşey söylemedi çok aşırı önemli birşeyin olmadığını söyledi ancak ağrı artarsa tekrar gelmemi söyledi. ve şu anda ağrı artmış durumda 3 buçuk saat oldu
-
Köksal Abi geçmiş olsun, bazen benim başımada geliyo böyle ağrılar. İnşallah önemli bi problem yoktur. Bu arada bende gelemedim buluşmaya, yine uyuyakaldık.
-
Geçmiş olsun Köksal abi fazla zorlamamak lazım evde yat dinlen.Bu gün gayet güzel bir buluşma oldu Murat abi Kamuran abi 2. çamlıkta bol bol ateşli silahla attıktan sonra katıldılar aramıza. Bol bol şişe kırdık; fişek vurduk.
-
ben şu an kalkamıyorum. yürüyemiyorum offfff offfff
-
ben şu an kalkamıyorum. yürüyemiyorum offfff offfff
Köksal...Çok geçmiş olsun...yapacağımız bir şey varmı?? Misafir sanatcı olarak bile olsa haber ver seni cıkarırız araziye..senin neşen sohbetin yeter..hayıflanma..Tez zamanda geçer inşallah.. -
Selamlar arkadaşlar nasılsınız
Baku buluşması yapmalıyız ben gelemiyorum azerbaycan a siz gelin
özledim buluşamları sizleri herkese selamlar
-
Köksal, geçmiş olsun.
Bugün yine güzel bir buluşma oldu, havada çok güzeldi. Bülent'in hedeflerine bol atış yaptık, Kamuran az kalsın 100m. hedefini ikiye bölecekti ki, hedef elinden zor kurtuldu. Baküteam'ede buradan selamlar, Emrmutlaka orada başka ekipler kurmuşsundur sen. Katılan arkadaşlara ve buluşmamıza ön ayak olan Cem kardeşime teşekkürler.
-
Tüm arkadaşlarıma selamlar, güzel bir gün oldu, Bakü ye selamlar
-
Köksal, geçmiş olsun.
Bugün yine güzel bir buluşma oldu, havada çok güzeldi. Bülent'in hedeflerine bol atış yaptık, Kamuran az kalsın 100m. hedefini ikiye bölecekti ki, hedef elinden zor kurtuldu. Baküteam'ede buradan selamlar, Emrmutlaka orada başka ekipler kurmuşsundur sen. Katılan arkadaşlara ve buluşmamıza ön ayak olan Cem kardeşime teşekkürler.
Estağfurullah komutanım... Ben olmasam ekipten bir başkası ya da siz açardınız başlığı, ben sadece erken davrandım Katıldığınız ve "hava"mızı yerine getirdiğiniz için asıl biz size teşekkür ederiz...
Sevgiler,
-
Köksal Abi geçmiş olsun, bazen benim başımada geliyo böyle ağrılar. İnşallah önemli bi problem yoktur. Bu arada bende gelemedim buluşmaya, yine uyuyakaldık.
Allahın uykucusuuu... Yahu zaten haftada bir buluşabiliyoruz, onda da uyumayın pls...
:D:D:D
Sevgiler,
-
Sabahın köründeki bir buluşma daha çok zevkli geçti....erken ayrılmak zorunda kalsam da kırdığımız şişelerin verdiği haz hala içimde ;}
-
Benim işim 9:15 cıvarı bıttı bulentın cebını aradım hala oralardamısınız dıye.. sanırım sesını duymadı telefonun .. bende sanrım ayrıldılar dıye dusundugum ıcın eve geldım.. Halbukı tufek arabada idi ...
-
ben biraz iyiye gidiyorum gibi Jel kullandım onun biraz etkisi oldu inşallah önemli birşey yoktur ve hafftaya aranıza katılabilirim.
-
Köksal geçmiş olsun.
-
Benim işim 9:15 cıvarı bıttı bulentın cebını aradım hala oralardamısınız dıye.. sanırım sesını duymadı telefonun .. bende sanrım ayrıldılar dıye dusundugum ıcın eve geldım.. Halbukı tufek arabada idi ...
Aşkolsun Mustafa... Bizim 0915'te oradan ayrıldığımız vakimi yau? Keşke beni de arasaydın... Neyse, olan olmuş, haftaya artık...
Sevgiler,
-
ÜZÜCÜ BİR SON DAKİKA HABERİ....
Az önce yarın sabahın hayallerini ve plânlarını yaparak eve geldim.
Bu gün cuma olduğu için 23:00 - 00:00 arası halı saha maçımız vardı (her haftaki gibi) apar topar maça gittim.
maç başladı ve mükemmel oynuyorduk 5-0 öne geçtik (benden 2 asist 1 gol).
maça başlayalı 15 dk geçmiştiki topa ayak uzatırken baldırımın arka kısmından harttttt diye bir ses geldi ve sekerek ikinci kez üzerine düştüğümde 2 nci kez bir ses duydum. O an yere
yığıldım :(:(:(
Hastane de doktor önemli birşey olmadığını söyledi. şu an eve zar zor gelerek dinlenmeye çekildim (ve baldırım fena ağrıyor ) üzerine basamıyor ve yürüyemiyorum.
Bu sebeple yarın sabah ne yazıkki katılamayacağım
Biraz detaylı anlattık ama olay bundan ibarettir.
Len sığırcık, senin top peşinde ne işin var yau? Senin fitbolla olması gereken tek ilginin cips ve biralarını alıp tv karşısına kurulmak olması gerekirken öyle asistti goldü diye taş yemiş it gibi sağa sola koşturursan al sana asist işte
Şaka bir yana, geçmiş olsun Köksalcım... Yapabileceğim birşey olduğunda telefonumu biliyorsun... Öptüm yanaklarından... Kendine iyi bak, siyu...
Sevgiler,
-
Geçmiş olsun köksal.
-
Köksal geçmiş olsun.
-