kusurlar ağır kusur olmadığı sürece alıp yaptırabilirsiniz. Bir kaç acayip şeyle karşılaştıktan sonra ya acaba bu evanix'leri de mi hatsan üretiyor diye geçmedi değil içimden şarjör indexleme sisteminde de bir sıkıntı var, pirinç bir vida tırnak görevi görüyor ve şarjörü döndüren çelik parçayı iterek şarjörü çeviriyor. İşte bu yüzden pek yakında şarjörü çevirememeye başlayan bir çok tüfek görmeniz olası. Ayrıca içerden başka pirinç olmaması, çelik olması gereken parça da pirinçten. Bu da bana at44 ün mühendisliğini hatırlattı. Orjinal dolum ucunun da uymayıp hatsanın ucunun uyması da başka bir merak konusu. Şarjörün deliklerinin dar açılmış olması falan çok ilginç, zaten dizayn olarak hatsan dizaynına benziyor. Benim aklıma da direk olarak (çok samimi olarak söylüyorum) acaba evanix hatsanla anlaştı da bazı parçalarını hatsan mı üretiyor diye düşündüm. Gövde blok işçiliği, tetik dizaynı hatsan işi olamaz, kundak zaten uzakdoğuya özgü bir ağaç onu da geçtik, tüpün dolum kısmı hatsan üretimi olabilir ama tüpün genel görüntüsü (menevişi falan kaliteli) hatsanmış gibi durmadı bana. Kurma kolu çelikten yapılmış, sağlam , hatsan döküm yapardı ? işte böyle.
Netice itibariyle kusursuz silah yok, alınabilecek meblağlarda 2.el hw100 var yatagunda satılıklarda, ufak bir operasyon ile hızlı doluma çevirdiniz mi ağırlık ve tüp hacmi dışında kusursuza yakın bir silahınız olabilir.