bugun uludag yangını arayıp telefonda 8lt tup dolumu kaca dedım ve verılen cvp 41tl ayrıca bar ısını sordum 300 bar basabıleceklerını soyledıler
Scuba Tüp Dolum Hakkında
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bugun uludag yangını arayıp telefonda 8lt tup dolumu kaca dedım ve verılen cvp 41tl ayrıca bar ısını sordum 300 bar basabıleceklerını soyledıler
Saat kaç gibi aradın ? Birde 300 bar yalan 250 bar basıyorlar.Banada telde 300 dediler gidince 250'den fazla basamayız dediler.
Orsez'de 200 bar basıyorlar 20 tl . -
saat 14 sıralarında telle sordum
-
eyvah eyvah desene 300 bar bursada bastıramayacağız bilgisi olanlar son durum nedir yardımcı olurmusunuz
-
Ben Orsez'e 200 bar bastırıyorum 20 tl veriyorum.Hatta tüp şuanda yine dolumda yarın alacağım.Uludağ yangın söndürme 250 bara 40 tl istiyor.
-
40 tl mi istiyo vay danalar
ağustosta daha doldurmuştuk 270 bara 20 tl falan aldılar ayıp be -
- Resmi Gönderi
sırfbu 300 bar yznden bitane 200 bar scuba ve webley raider alacagım
-
200 bar scuba olayı sıkıntı.
ama raider kullanmış biri olarak güç aramayıp stabilite arayanlara harika bir pcp. -
300bar scuba dolumunu Hi.lal av ile görüşün derim. 40 liraları veriyorsanız hiç uğraşmayın, verin kargoya 300bar doldurup göndersinler, aynı hesaba gelir.
Ya da 300 bar kompresörü olan biryere topluca gidip, sürekli müşterileri olacağınızı bildirerek makul fiyata anlaşabilirsiniz de belki. -
40 tlyi bırakın 20 tl bile çok para 300 bar için ... Benzin değilki bu doldurulan kuru hava neticede...
-
Hava parası dedikleri bu olsa gerek
-
itfaye de bir yer bulmak lazım
ve yahut hep birlikte gidelim ben şu an nilüfer ticaret merkezindeyim orsez e sordum 300 basamıyorlar
yakında hallederiz dediler direk müdür ile tel den görüştüm
orsez den karışım gaz alıyorum şu anda uludağ yangın söndürme 300 basıyormu ona da bu gün bakarım buralarda bir yerlerde olmaları lazım
ah ah gözünü sevdimi istanbulu özledim seniiiiiiii
avrupaya başkent olabilecek bir şehir -
ben doldurttum 250 bar basıyorlar yaklaşık 20 gün önce
-
şimdi ULUDAĞ YANGIN SÖNDÜRME den geliyorum kendileri ile görüştüm biz bir gurubuz havalı silah ile atış yapan arkadaşlarımız var
6 litre tüp lerimiz var içerisinde minimum 100 bar hava kalıyor dedim devamlı size gelip dolduracağız
300 basamayacaklarını fakat 260 bar basacaklarını havalı silah kullandığınızı tüpünüzde zaten 100 bar olduğunu söyleyen herkeze
15 tl ye yarım saat te dolum yapacaklarını söylediler girişte figen hanım var notunu aldı cama yapıştırdı
uludağ yangınsöndürme nilüfer ticaret merkezi 70 sok ta no suna bakmadım kusura bakmayın internetten google maps dan bakılarak gelinebilir herkeze hayırlı olsun.......................... -
Bu iyi haber ama keşke 300 bar basabilseler.Ayrıca teşekkürler.Ben 40 Tl'ye doldurttuğumda sanırım 35+kdv demişlerdi.Bende fatura falan almayacağım kdv ödemesek olmazmı dedim olmaz demişlerdi adamlar havaya bile kdv alıyorlar
Eğer 200 bar bastıracaklar varsada orsez'i kullanabilirler 15 tlye tamamen boş tüpü 200 bar basıyorlar.
-
yüz barın altında atış yapan arkadaşlar var mı merak ettim doğrusu
ben hiç 100 barın altında atış yapmadım -
260bar için 15 lira güzel fiyat. 40 liradan iyidir en azından. Tüpüm 200barın altına düşünce huzursuzluk başlıyor bende, 100barın altına düşüren yoktur herhalde.
-
bitane bundan edinmek lazım bence
http://www.pyramydair.com/s/a/Freedom8_ShoeBox_Electric_Air_Compressor_Max_4500_PSI/4899#
-
260bar için 15 lira güzel fiyat. 40 liradan iyidir en azından. Tüpüm 200barın altına düşünce huzursuzluk başlıyor bende, 100barın altına düşüren yoktur herhalde.
Bursalı kullanıcılar olarak genelde 200 barda tüpü direk bağlıyoruz.Sonuna kadar sömürü:D
-
Destekli, masadan vs. atış için en iyisi doğrudan bağlamak tabi. Bedava regülatör olmuş oluyor. Ft atışı için direk bağlamak olmuyor ama.
-