Bursa'da yaşayan arkadaşlar bilginiz olsun Ankara Yolu üzerinde Torunlar Yangın Söndürme diye bir yer var. 300 bar dolum yapıyorlar ama biraz fahiş fiyat istiyorlar müşterinin pek alternatifi olmadığından : 90 TL. Böyle böyle diye anlattım biz şu iş için kullanacağız uygun fiyat verirseniz düzenli müşterileriniz olabiliriz falan dedim. En fazla 80'e ineriz dedi. Adana'daki av bayiine kargo ile yollayıp doldurtmak daha mantıklı şu durumda.
Scuba Tüp Dolum Hakkında
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
h o
Bursa'da yaşayan arkadaşlar bilginiz olsun Ankara Yolu üzerinde Torunlar Yangın Söndürme diye bir yer var. 300 bar dolum yapıyorlar ama biraz fahiş fiyat istiyorlar müşterinin pek alternatifi olmadığından : 90 TL. Böyle böyle diye anlattım biz şu iş için kullanacağız uygun fiyat verirseniz düzenli müşterileriniz olabiliriz falan dedim. En fazla 80'e ineriz dedi. Adana'daki av bayiine kargo ile yollayıp doldurtmak daha mantıklı şu durumda.
Xxxxxxx yani,resmen bu dolandırıcılığa girer hava parası 90 tl millet 90 lirira tüp satıyor
Yönetici Not'u : Forumda argo kelimeler kullanmayınız, üslubunuza dikkat ediniz. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.
-
Adami gunaha sokucak gece gece hirsizlik bu...
-
RÜŞTÜ abiye kargo gönder 300 bar yarı fiyatına gelir kargo fiyatına bağlı
hep aklımda aslında güzel bir kasa içinde topluca göndermek lazım
acep kargo ücretleri çok çıkarmıydı -
Küçük sanayide Uludağ yangın söndürme Pcp için olduğunu söyleyin 250 bar 15 tl...
-
Adana ya yolayın kargosu dolumu dahil 36 TL gibi bir fiyata mal oluyor en mantıklısı öyle.
-
ankarada 15 ve 25 tl ye dolduran yerler var + karga parası
ben yardımcı olurum
-
Rustu beyin tel nosunu verebilecek birisi cikarmi acaba scuba icin
-
Rüştü beyin nicki İronarm mesaj atabilirsiniz kendisine.
Bu arada 260 bar dolum yapabiliyorum artık, Ankaradaki hobidaşlar bana ulaşabilirler tüp dolumu için.
-
Teşekkür ederim
-
İstanbul da bu tüp dolumunu yapacağımız bildiginiz yerler var mıdır? HAbas ta 200 bar bile cok zor !!
-