3 gündür ankara team de sessizliğe buründü sanırım ramazan nedeniyle neyse artık...
SUUUUU Suuuuu
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
3 gündür ankara team de sessizliğe buründü sanırım ramazan nedeniyle neyse artık...
SUUUUU Suuuuu
Ankara'da başlık açılsa da açılmasa da, iki kişi de olsa atış buluşması yapılır. Sadece Ramazan nedeni ile buluşmalar biraz kısa olur (en azından benim için). Mesela ben bu haftasonu sabah 7:00 gibi 1. çamlığa çıkarım.
Ankara'da başlık açılsa da açılmasa da, iki kişi de olsa atış buluşması yapılır. Sadece Ramazan nedeni ile buluşmalar biraz kısa olur (en azından benim için). Mesela ben bu haftasonu sabah 7:00 gibi 1. çamlığa çıkarım.
tamam Kamuran şehirdışında değil isem bende sana mutlaka katılırım cumartesi sabahı ...
bu haftaki buluşma başlığınıda böylece başka ilden (hatta gezegenden) bir arkadaşımız açmış oldu
Ben de yüzdeyüz gelirim yazacaktım ama Cumartesi Elmadağ'da Off-road yarışı varmış, co-pilotluk falan gündemde. Bakalım ne olacak. =)
tamam Kamuran şehirdışında değil isem bende sana mutlaka katılırım cumartesi sabahı ...
bu haftaki buluşma başlığınıda böylece başka ilden (hatta gezegenden) bir arkadaşımız açmış oldu
klingonlu ,,Avrupa Yakasınamı , Asya yakasınamı gelmiş..?
Bende 2 haftadır yoktum...bu hafta büyük ihtimalle gelmeye çalışacağım..
Kambersiz düğün olmaz, ben de gelirim
Ben de gelirim inşallah
Kambersiz düğün olmaz, ben de gelirim
Kambersiz düğün slug sız namlu olmaz.
Evet, evet slug'lı olsun bende geliyorum.
Ah Ulan
Adamlar yine Buluşacak taşınsammı ne ankaraya....
Ah Ulan
Adamlar yine Buluşacak taşınsammı ne ankaraya....
sen kaşındın, uyuyan devi uyandırdın
Beni de yazın listeye, hatunda Kore'ye gitti ki, gece gündüz farketmez artık...
Sevgiler,
Bende geliyorum bu hafta ama muhtemelen erken ayrılırım. Bu sefer bende benim pozeyi getiriyorum, sizinkiler kadar gürlemesede yine sesi fena değil.
Bende geliyorum bu hafta ama muhtemelen erken ayrılırım. Bu sefer bende benim pozeyi getiriyorum, sizinkiler kadar gürlemesede yine sesi fena değil.
Sen hele bir gel, ne zaman ayrılacağına biz karar veririz
Sevgiler,
benim pelletler geçen buluşmada bitti yenilerini alıyım bende cumartesi gelirim buluşmaya...anlamıyorum ki bu pelletler nasıl bitiyo...daha 3-5 buluşmaya katıldım 1000 pellet harcadım...
bu arada fx pelletleri en yakın ve ucuza nerden alırım????
ateşlilerle gürültü yapıp kolluk kuvvetlerinin dikkatinin çekilmesine karşıyım, bu konu daha öncede Osman abi tarafından dile getirilmişti.
1. ve 2. çamlık havalısilahlar için kalsın, ağzımızın tadı kaçmasın.
+1000
Erdem'e katılıyorum...
Ben Havalı silah buluşmalarında daha, hiç ateşli getirmedim ve getirmeyeceğimde..buda erdemin söylediği nedenlerle diğer arkadaşlarıda sıkıntıya sokmamak içindir...
Bende gelirim inşallah
Bir sorun olmazsa bende geliyorum.Fazla şişesi olan varsa getirsin kıralım .Oradaki şişelerin kökü kurumaya başladı.
Tamam bende tüfeği getiririm ama atmam, kundakta bir iki ezik var onu nasıl giderebilirim diye Kamuran Abi' ye sorarım.