Ramazan nedeniyle Kapalı mı ki???
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hıeattttt cekılın beaaaa.. 10 lıra 20 lıra kım tutar AnkaraTeamı
Ben 3'ten 5'ten anlamam arkadaş en iyisini 10 lira 20 lira
Mükemmel bir gündü..
-
Walla ben 2 buluşmadır Ankara'dayım yeni eve taşındık felan bayağı bi zorluk çekiyoruz. Bu batıkent tarafından hiç giden yok mu ya ben otobüslerle yer bulamıyorum arabayla hiç bulamam T12 hayalimiz var ama durumlar karışıp duruyor ama At44war şu lothar waltherden emektar tüfek yok diye almıyorsanız söyleyin (şaka) yani imzada tüfek felan kalmadı yazıyor vardır bir iki parça pcp
-
yarın buluşma yokmu , daha dorusu bugün, yani birazdan , yani pazar günü
-
yarın buluşma yokmu , daha dorusu bugün, yani birazdan , yani pazar günü
Öğleden sonra 3-4 gibi birşey cıkmaz ise ben düşünüyorum... -
öleden sonra sakat ama gelmeye çalışırım Osman abi, sabah olsa iyi olurdu aslında şöyle 9-10 gibi
-
öleden sonra sakat ama gelmeye çalışırım Osman abi, sabah olsa iyi olurdu aslında şöyle 9-10 gibi
Serdar Sen,Cem e PM At, bu ara 7/24 açığım diyordu,,yenge yok yalnız zaten .. -
Walla ben 2 buluşmadır Ankara'dayım yeni eve taşındık felan bayağı bi zorluk çekiyoruz. Bu batıkent tarafından hiç giden yok mu ya ben otobüslerle yer bulamıyorum arabayla hiç bulamam T12 hayalimiz var ama durumlar karışıp duruyor ama At44war şu lothar waltherden emektar tüfek yok diye almıyorsanız söyleyin (şaka) yani imzada tüfek felan kalmadı yazıyor vardır bir iki parça pcp
Batıkent te ben varım. Yalnız bu hafta bi koşturmaca, buluşmaya gelemedim. Birdahaki sefere isteresen birlikte gidebiliriz.
Bu arada buluşma süper olmuş. Bende gelseydim, benim 350 magnumla 350 metreden şişe kırardı Cem Abi. -
Batıkent te ben varım. Yalnız bu hafta bi koşturmaca, buluşmaya gelemedim. Birdahaki sefere isteresen birlikte gidebiliriz.
Bu arada buluşma süper olmuş. Bende gelseydim, benim 350 magnumla 350 metreden şişe kırardı Cem Abi.Batıkentte varsında 2 haftadır uyanamıyosun ki buluşmaya gidelim
-
Bu arada buluşma süper olmuş. Bende gelseydim, benim 350 magnumla 350 metreden şişe kırardı Cem Abi.Crow, o 350 Magnum'da yazan "350", kaç metre attığıyla ilgili değil, biliyorsun değil mi?
Sevgiler,
-
Paintsaigne ben ve cem atışa gidiyoruz.. gelecek olan varsa bekliyoruz..
-
İftardan sonra oraya geleceğiz kahve içmeye
-
İftardan sonra oraya geleceğiz kahve içmeye
Biz yeni döndük ,,iftardan sonra gelemeyiz...
Cem yeni arkadaşı ile resim çektirdi...[Resim Engellendi: http://s6.directupload.net/images/090830/temp/yauvwkru.jpg]
-
Biz yeni döndük ,,iftardan sonra gelemeyiz...
Cem yeni arkadaşı ile resim çektirdi...[Resim Engellendi: http://s6.directupload.net/images/090830/temp/yauvwkru.jpg]
Güzel bir atış günüydü... Osman abi, Bülent ve ben 50 m.'den şişe kırdık, kırdıklarımızın parçalarını da kırdık ama Bülent hayrettir elindeki Glad'a rağmen hiç vuramadı Sanırım bunda Eskişehir'den atmasının rolü vardır Biz atışa giderken aradım onuda, hala Ayvalık'tan dönmeye çalışıyordu Bu arada bugün Roxy'le de pek bi samimi olduk... Güzel gündü... Osman abime teşekkürler... Her ne kadar vuramasa da Bülent'e de teşekkürler
Sevgiler,
-
Paintsaigne ben ve cem atışa gidiyoruz.. gelecek olan varsa bekliyoruz..
bizde ailecek Paintsign'a gitmiştik. sizi gördüm, yanınıza gelecekken bir baktım siz gidiyorsunuz. Evren'de ordaydı.
-
Evet, biz de arkadaşlarla paintsign'ın düzenlediği big game'de paintball oynadık. Erdem abi'yle görüştüm ama sizi herhalde göremedim Osman abi.
Bu arada oyun son derece eğlenceliydi. Bir kaç arkadaş bir grup oluşturup düzenli olarak paintball oynamaya karar verdik. Katılmak isteyen arkadaşlara kapımız tabii ki açık. -
Durbun 32 zoomlu ya siz dikin şişeleri ben Eskişehir den atarım demiştim. Rüzgar çoktu Glad a rağmen isabet kaydedemedim
-
bizde ailecek Paintsign'a gitmiştik. sizi gördüm, yanınıza gelecekken bir baktım siz gidiyorsunuz. Evren'de ordaydı.
Erdem geç geldiniz herhalde farketmedik,,orada olduğunuzu bilmiyorduk..
Evet, biz de arkadaşlarla paintsign'ın düzenlediği big game'de paintball oynadık. Erdem abi'yle görüştüm ama sizi herhalde göremedim Osman abi.
Bu arada oyun son derece eğlenceliydi. Bir kaç arkadaş bir grup oluşturup düzenli olarak paintball oynamaya karar verdik. Katılmak isteyen arkadaşlara kapımız tabii ki açık.Evren oyunlardan haberimiz var,oldukça kalabalıktı ,,seninde orda olduğunu bilmiyorduk..
Buluşmalarda görüşmek üzere..
-
sabah olsa bende mutlaka katılacaktım, ama memleketten misafirlerim geldi öğleden sonra onları ekemedim onlarıda getireyim dedim mırın kırın ettiler bunların benim akarabam olduklarından şüphelenmeye başladım
-
sabah olsa bende mutlaka katılacaktım, ama memleketten misafirlerim geldi öğleden sonra onları ekemedim onlarıda getireyim dedim mırın kırın ettiler bunların benim akarabam olduklarından şüphelenmeye başladım
Öyleyse pelletin JSB yada FX olsun.. Bir de bol yağlı olsun.. Topukları acıtmaması için. Ayrıca şarjöre 3 taneden fazla koyma, gaza gelip hepsini birden boşaltmayasın. Ufaktan bir topuk gezintisi yapıp 1 er tane sık. Sonra sor.. Siz benim akrabammısınız değil misiniz diye
Recep İvedik'in benimlemisin değilmisin İSKOÇYALIIII dediği gibi..
-