Hayırlı olsun.....güle güle kullanın
Trijicon ACOG 4x32 Rifle Scope :) o artık benim :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun Kadir, önemli olan boyu değil işlevi
-
-
Hayırlı olsun.....güle güle kullanın
sağol teşekkür ederim kardeşim
teşekkür ederim abi sağolun evet söylediğiniz gibi boyu deyil işlevi önemliymiş piyasadaki pahalı dürbünlere bakarsak hepsinin boyu küçük,zoom özelliği dahi düşük,12.16 24 civarı,
-
Çok kullanışlı bişe,keşke dampa takılsa buna.
-
ben korkmam kırılacak diye boyu küçük mercek çapı 32, 390 gram geliyor,sökülen ayak 104 gram geliyor, 286 gram geliyor çıplak hali ile,red dot gibi, 350 magnumda red dot kullanılıyorsa bununla haydi haydi normal dürbün ayağının bileziği dürbün ana gövdesi ile temasda,bunda durum farklı,2 vida tutuyor bunu,
içim daha rahat olsun diyorsan buyur
4 tane oring lazım ,2 parça arasına girecek olan biraz daha kalın olabilir,diğeri ufak olması lazım ve etli,, al sana dampa duruma göre vidayayı uzatmak gerekebilir,ve küçük oring in oturacağı yatak tornacı da biraz daha derinleştirilebilinir,çok az,pay var orada,vidayı yıldız başlıklı vida ile değiştirirsek belkide tornacıya gitmeye bile gerek kalmaz,onun kafa yapısı oringi daha güzel eşit yayar,vida başı daha güzel oturur oring farkını düşünürsek,
stoeger için gerek duymam direk takarım üstüne,mod48 e de öyle,mod125 im yok bunlarıda yapmaya gerek yok
[Resim Engellendi: http://img195.imageshack.us/img195/2598/dsci0874.jpg][Resim Engellendi: http://img197.imageshack.us/img197/6089/dsci0881.jpg]
bunda gez arpacık da var onu söylemeyi unutmuşum
[Resim Engellendi: http://img215.imageshack.us/img215/3879/dsci08801280x768.jpg]
-
Hayırlı olsun Kadir abi. Dürbün çok güzel duruyor, inşallah ileride orjinallerini de alabilirsiniz.
-
sağol kardeşim darısını senin başına
-
Amin abicim önce glad ama
-
Alıntı
alperenayd
Amin abicim önce glad amaİşte bulusmaların tek negatif yönü bu. Diğer arkadaşların tüfeklerini görüyorsun ve fikren zehirleniyorsun. Kendi tüfeğini beğenmemeye başlıyorsun, benim de X tüfeğinden almam lazım, adama bak attığını vuruyo, üstelik hala tüpü dolu. Alperen alalı daha 1 ay olmadı AT44 ünü, şimdiden zehirlemiş kendini yukarıdan da görüldüğü gibi
-
+ kıl harikaymış , hayırlı olsun aynen bu tip artı kıl ve biraz da uzun bir dürbün bulsam bende alıcam ama ülkemizde çeşit yok.
-
bu artı kıl nasıl kısmetse o da olacak 2 3 aya kadar biraz daha uzun olmaması için 4x32 aldım arazi de ben ve tüfeğim ile baş başa dolaşmak için
sağol teşekkür ederim -
Kadir yeni dürbünün hayırlı olsun gerçekten çok hoş görünüyor.
Ama gladyatör üzerinde de bir resmini bekliyorum.
O zaman daha da süper görüneceğinden eminim. -
sağol abi teşekkür ederim taktım takmasına da ayak azıcık bol geldi,yarım tur sıkabilsem işlem tam olacaktı,ama olmadı,zaten ayak sıparişi geçmiştim aynı gün,yarın ayaklar elimde olur,resimleri eklerim,fx glad ile öbür gün resim çekebilim.ben dükkana geliyorum elaman istirahate çekiliyor derken akşam olur
saygılarımla
-
Sabırla bekliyorum.
-
abi biraz daha beklemen gerekecek sıpariş verdiğim çeşitli ayaklar da geldi,lakin bir ayak varki 3 tane kızağı var,yanlarına lazer ve ışık takmam lazım boş durmaması için,fx glad glad olalı böyle hal görmedi en yakışıklı fx glad benimki olması lazım yeni bir başlık altında çeşitli resimler ve gece karanlıkda dolaşan bir sniper videosu yakında gösterimde olacak yeni sıparişim in gelmesi 2 haftayı bulur sanırım,çan çin çon hızlı davranırsa diğeriki gibi 9 günde gelir
-
10 güne gelir abi..
-
Desene süper bir şeyler çıkacak ortaya.
-
arazide çok güzel olur çekim yanlız gece jandarma devriye atıyor o iş sakat çatışma filan çıkar mazallah alay da ne kadar asker var oraya gelir bahçede yapsam site sakinleri korkar lazer bir yandan,projöktör bir yandan ;şrofls;.en iyisimi ben evin içinde bir köşede çekineyim abi
saygılar
-
Üçlü dürbün kızağı kaç liraya geldi size?
-