Selamın aleyküm... Bugün de her zamanki gibi kaliteli bir ekiple güzel bir buluşma yaşadık... Ve ilk kez (buluşmalara katıldığımdan beri en azından) bir sürü böceğin arasında nihayet bir çiçek de gördük... Dce0se'nin kız arkadaşı da (Mustafa tanıştırma nezaketini göstermediğinden ismini öğrenemedim, kusura bakmasın) buluşmamızı şereflendirdi ve Mustafa kusura bakma ama yengeden öğreneceğin çok şey var Ben bugün silahsızdım, bu sayede bolca sohbet etme imkanı buldum arkadaşlarla... Buluşmamıza ilk kez katılan Bersel'de farklı bir renk kattı, ona da buradan teşekkür ederim, bu arada AT44 WX10 LW'sini de çok beğendim...
Bu buluşmada detaylarını önceki mesajlarda verdiğimiz GMBY vs Fender kapışması da çok keyifliydi... Tabii GMBY elindeki AirArms S410 Xtra FAC ile zorlanmadan kazandı... Birde satmayı düşünüyordu, geriii
Gözlerimiz Rıfat abiyi ve Bülent'i aradı, savunmalarını Pazartesi saat 1700'e kadar Kızılay meydanından geçen herhangi birine vermelidirler, aksi halde haklarında cezai işlem uygulanacaktır
Sevgiler,