slm arkadaşlar ben yeni üye oldum bende diana 350 magnum var pcp tüfek almayı düşünüyorum
hatsan pcp tüfekle fx veya evanix arasında fiyat farkı çok siz ce hangisi alınır.
hatsan alınırmı ?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kolay bir soru.para varsa fx alınır.yoksa hatsan alınır.
tabi beklentiler de önemli.
FX airguns SATILIK FX GLADİATOR
-
Maddi sıkıntı yoksa fx varsa webley raider 10 veya at44 wx 10 tabi lw namlulu olması şartıyla.
-
çok zor bir soru sormuşsunuz al desek, 2 gün sonra kargocuyla uğraşmaya başlarsanız (şans meselesi, hepsi değil çoğunluğu gerektirir) bize kızarsınız. alma desek PCP zevkinden mahrum kalırsınız.
bence imkanınız varsa şartları biraz zorlayarak sıfır almasanızda 2. el başka bişey alsanız daha iyi olur. veya en azından 2.el o marka silah alınki, satarken üzülmez, para kaybetmezsiniz.
-
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum bende diana 350 magnum var pcp tüfek almayı düşünüyorum
hatsan pcp tüfekle fx veya evanix arasında fiyat farkı çok siz ce hangisi alınır.Mercedes'le Şahin arasında da çok fiyat farkı var... Sence hangisi alınır?
Sevgiler,
-
selam cmblc sende hatsan at44 kullanıcısısın nasıl tüfek ?
-
selam cmblc sende hatsan at44 kullanıcısısın nasıl tüfek ?
selam gigabyterman, iyi tüfek...
-
FX alırsan zevk hastası,
Hatsan alırsan kalp hastası olursun. -
FX alırsan zevk hastası,
Hatsan alırsan kalp hastası olursun.hatalı üretimleri hariç AT 44 ler hatsanın yaylılarına göre daha özenli üretiliyor diye biliyorum
-
hatalı üretimleri hariç AT 44 ler hatsanın yaylılarına göre daha özenli üretiliyor diye biliyorum
Allahtan yaylılar gibi üretilmiyor,yoksa... -
Benim aldığım Evanix Bil. Bolt Action (üstten) tavsiye ederim fiyatıda uykun peşin paran varsa çok cazip 1400 herşey dahil içnde eline alınca kullanmaya başlıyacaksın tüpmüş pompaymış dürbünmüş uğraşmazsın bence bu senin işini rahat görür fx kadar istikrarlı olamasada hatsan gibi kafanı ağrıtmaz seni idare eder ....
Saygılar ....karar sana kalmış
-
Hatsan alınmaz yaşanır
-
peki fx glad. üstüne daha güçlü tüfek varmı ?
-
ne amaçla kullanacağınızı belirtirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.
-
Daha güçlü tüfek tabii ki var. Ama o sayıda atış yapabilen yok.
-
ne amaçla kullanacağınızı belirtirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.
Ben bu soruyu biraz daha değiştireyim.
Almayı planladığınız tüfekten beklentileriniz nelerdir?
-
Değiştirilmiş hali daha güzel olmuş.
-
beklentim uzun mesafe atışı yapmak. avlanmak değil hedef atışı yapmak istiyom .
bide burda 2,5 - 3 milyar gibi rakamlardan bahsetimiz için almışken iyi ve uzun ömürlü bir tüfek almak .
bukadar para vercem madem biraz araştırma yapıyım .(bukadar para benim için uzun bir zaman çalışmam anlamına geliyo , sizin için bilemem)
-
o zaman tavsiye edilebilecek tek tüfek fx gladiator.2. el satılık var forumda çok uygun.
-
hatsan çok sık arıza verir tabi birazda şans işi