arkadaslar youtubede boyle bir video gordu adresı verıyorum seri üretimmi acaba
http://www.youtube.com/watch?v=j_46IC…feature=related
patlayan pellet
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bu pelletler sanırım seri üretim değil, daha önce bende böyle bi konu açmıştım ama baya eskiydi, yakın zamanda yanılmıyorsam ''lifetime'' adlı arkadaşta yazmıştı. bunları evde kendin yapabilirsin ama tamamen eğlence amaçlı kullanmalısın. kağıt üzerinde baya tahribat yapıyor.
mantar barutunu ıslatıp ucunu oyduğun bi pelletin içine doldur kuruduktan sonra atabilirsin. namlu içinde kolay kolay patlamıyor tecrübeyle sabit.
-
mikron düzeyde barut namluya sıvanacaktır bence. bir de silahın içinde yandığını düşünürsek gül gibi tüfekleriniz zamanla....
-
kullanılan malzeme tam olarak barut değil, zaten pelleti doldururken buna dikkat etmek lazım, yanıcı madde pelletin içinde kalmalıdır. dışarı doğru çıkıntı olabilir ama bununda namluya temas etmeyecek şekilde olmasına dikkate etmek lazım. yoksa sürtünmeden dolayı namludan çıkmadan patlayabilir
birde şuna dikkat edilmeli nedendir bilmem ama ben crosman 2100 de bu pelleti her kullanmamda pellet namluda patladı. ama gamo cfx te hedefte patladı sanırım pnomatik tüfeklerde kullanılan hava atış esnasında daha fazla ısınıyor
birde bu iş için en uygun pelletler predatör. ucundaki kırmızı plastik çıkartılınca yanıcı malzeme için baya yer oluyor.
-
Ben daha önce fotoğrağraflı olarak patlayan pellet yapımını gösterdim. Sitede aratırsanız bulursunuz.
Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok
-
-
seri üretim patlayan pellet var ama hem pahalı hem de yurtdışında mevcut redthunder adında aratırsanız youtube da birkaç videosu var