Arkadaşlar, bir değişiklik yapalım, bu kez gelemeyecek olanlar yazsınlar... Böylece kim kaçak daha net görürüz
Sevgiler,
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Arkadaşlar, bir değişiklik yapalım, bu kez gelemeyecek olanlar yazsınlar... Böylece kim kaçak daha net görürüz
Sevgiler,
.
Osman abicim, noktayı koymuşsun ama 14 kişi okumuş kimse yazmamış, e göreceğiz hafta sonu...
Sevgiler,
Ben +1
ben bu haftasonu maalesef katılamayacağım.
Ben +1
Bülent??? Bu hafta sonuda mı yoksun yahu? Allah allaah... Gene mi detox gezisi Yoga yaparken dikkatli ol, düğümlenme Yahu üzüldüm şimdi...
Sevgiler,
Geliyorum geliyorum ayıpsın
ben bu haftasonu maalesef katılamayacağım.
Hahahaha... Sen katıldığın bir hafta sonunu söylesene...
Sevgiler,
bedenen orda olamasam da ruhen sizlerleyim.bunu bilin.
Eyvallah Deniz... Artık biliyoruz, teşekkürler...
Sevgiler,
Bülent??? Bu hafta sonuda mı yoksun yahu? Allah allaah... Gene mi detox gezisi Yoga yaparken dikkatli ol, düğümlenme Yahu üzüldüm şimdi...
Sevgiler,
Haaa yazını okuyunca anladım şimdi.
Sazan gibi atlamışım
Haaa yazını okuyunca anladım şimdi.
Sazan gibi atlamışım
Haaaaa... Oldu o zaman...
Sevgiler,
Hani bugünkü mini buluşmanın resimleri. Serdar'ın ahşap T12 kundağı, benim dogocan vs.
Hani bugünkü mini buluşmanın resimleri. Serdar'ın ahşap T12 kundağı, benim dogocan vs.
Onlar Osman abinin telefonunda, yarın yükler herhalde...
Sevgiler,
Önemli Not: Buluşmaya katılacak arkadaşlar mümkünse kamuflaj ve postal giysinler... Tarih itibariyle ne olacağı belli olmaz
Sevgiler,
Cem,
Yaşı 40'tan küçük olanlar da bu mesajını anlamaz
aaa ben anladım ama =)
Osman abicim, noktayı koymuşsun ama 14 kişi okumuş kimse yazmamış, e göreceğiz hafta sonu...
Sevgiler,
Ben geleceğim için yazmadım...nokta koydum..
Çektiğin resime gölgeni eklemesen olmazmıydı...küçükte değilki gölgen idare edelim..
[Resim Engellendi: http://s8.directupload.net/images/090909/temp/jjlapisz.jpg]
[Resim Engellendi: http://s2.directupload.net/images/090909/temp/62x349ly.jpg]
Bu laf bana tanıdık geldi sanki
+ ben, kesin gelecem. hava atmak için
Onlar Osman abinin telefonunda, yarın yükler herhalde...
Sevgiler,
Önemli Not: Buluşmaya katılacak arkadaşlar mümkünse kamuflaj ve postal giysinler... Tarih itibariyle ne olacağı belli olmaz
Sevgiler,
12 eylül cem balcı darbesi