Ayrıca Erdem abi ;
Gelebilirsem Makinayıda getiriyim.Sen makinanı hala almadıysan kurcalarsın... Yada kısaca gösteririm sana..
dün aldım, Kadir sağol.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Ayrıca Erdem abi ;
Gelebilirsem Makinayıda getiriyim.Sen makinanı hala almadıysan kurcalarsın... Yada kısaca gösteririm sana..
dün aldım, Kadir sağol.
Hayırlı olsun o zaman
İyi günlerde kullan Kamuran , hayırlı olsun.
bu gün Atilla Komutanım ile atışa yayla ya gittik ama ne yayla eve 500metre hani şu gözümün kaldığı fx glad varya,onu Atilla komutanım almış almasam bile kullanma fırsatı buldum çok değerli bir insan Atilla abi sizlerden de bahseddi Atilla abim orda olmayı isterdim ama atış yeriniz çok uzak be yahuuu
Serdar, ve Birol,kardeşlerim ile geçtiğimiz hafta larda tanışmışktık, Atilla abim ile sezonu kapatacağım sanırım ankara ekibin den sezon bitiyor bayram var önümüz de, okullar açılacak teleşeşi ile artık bu taraflara pek gelen olmaz,yolu düşen tüm silah arkadaşlarımı beklerim
saygılarımla
Erdem abi sen ne aldın
Erdem abi sen ne aldın
compact dijital fotoğraf makinası .
hayırlı olsun abi güle güle kullan, hani eos 1000 alıcaktın ?
Hayırlı olsun,,iyi günlerde kullan.. ...buluşmada testini yaparız kaç fps atıyor...Krono olarak kullanılabilirmi?..Beğenmez isen hedef olarak kullanabilirmiyiz ?Murat butradaysa beğenmeyenlerin mallarına 50 tl.veriyordu buna ne fiyat biçer acaba
Güle güle kullan Erdem Abi.
Kamuran Abi senin de dürbün hayırlı olsun. Buluşmada alıkoyarım bir süre yalnız, söyleyeyim. =)
hayırlı olsun abi güle güle kullan, hani eos 1000 alıcaktın ?
o sonra hayırlısıyla .
Bu hafta aranıza ancak saat 10:30 gibi katılabilecegim.. Artık o saatte kim kalır bilemiyorum..Kimse kalmazsa çamlıkta , aşağıdaki sohbete kalırım artık....
Katılanlara zevki, isabetli atışlar dilerim. Bu hafta yokum.
Elimdeki araçları kiraya verdiğim için katılamıyacağım ama yolu Gazi Osman Paşadan geçecek olan varsa yol parasınada ortak olurum o zaman gelebilirm. cep tel 0533 366 94 76 Görüşmek üzere gelemiyecek olursam herkeze iyi atışlar.
Ben malesef yokum, bu ara pek keyfim yok. Kasığımda gençlikten beri fıtık var ve bu aralar biraz beni zorluyor. Tüfeği spor olsun diye pompayla dolduruyordum o da azdırdı, scuba almanın zamanı geldi gibi.
Belki PS'da muhabbete gelirim
Tüm arkadaşlara selamlar iyi eğlenceler
Büyük geçmiş olsun , sendekide iyi cesaretmiş, fıtıkla pompa yapmak. Acil şifalar dilerim.
Geçmiş olsun,,,Fıtığı olanlar pompayla zorlanmasın..scubamız var.Daha öncede söylemiştim..tüpü olmayan arkadaşlar buluşmalara gelmemezlik etmesin..benim tüp oradaysa herkes kullanabilir..Bazı AT44 lere bendeki dolum ucu uymuyor kendi dolum uçlarını getirirlerse..tüpe takar doldururuz..
İyi dilekler için teşekkür ederim bu bela bir kayboluyor sonra aniden nüksediyor, artık bir doktora görünüp çaresine bakacağım. Osman abi tüp dolum teklifi için ayrıca teşekkürler.
Tüp yoksada telaşa gerek yok, ben varım. Pompa varsa her türlü silaha hava basarım.
Tüp yoksada telaşa gerek yok, ben varım. Pompa varsa her türlü silaha hava basarım.
Hele bir sen uykudan gözünü yırt, gel de... Hava nasılsa basılır...
Sevgiler,
Hele bir sen uykudan gözünü yırt, gel de... Hava nasılsa basılır...
Sevgiler,
bence uyanamaz Cem abi
yarın başka bi işim olduğu için gelemiyorum buluşmaya katılan herkese iyi eğlenceler dilerim