Ankara da yaşayan arkadaşlar siz gamo pelletleri nerden alıyosunuz. Ekonomik fiyata satan ve selamınızla gideceğim bir dükkan söyleyebilirmisiniz. Yarın bu işi halletmem gerekiyor. Gamo ts10 pellet kesin alacam birde 10-20 metreden grupmanlar için tavsiye edebileceğiniz pelletler hangisi (fx pelletlerin kalitesini biliyorum ama biraz pahalı geldi şimdilik düşünmüyorum.)
Ankarada nerden gamo pellet alabilirim.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Dışkapıda çoğu av bayiinde var. Necatibeyde bir kaç av bayii var, onlardada var. Tandoğanda silahı aldığınız yerden ana caddeye çıkarken sol tarafta iki tane av bayii var, onlardada olması lazım.
-
Onlara yarın bakıyım belki sürekli aldığınız yerler varsa daha iyi olur.
-
Temiz ve ucuz olanı nerdeyse ordan alın.
-
Temiz ve ucuz olanı nerdeyse ordan alın.
Teşekkür ederim.
-
Niye almaya gidiyorsunuz ki yatagundan istediğinizi alın kapınıza kadar gelsin başka sitelerde olabilir ama daha sonra paketleme hatasından dolayı pelletler ezilmiş kutu yamulmuş gibi şikayetleriniz olmayacaktır
-
Bencede yatagun alışverişi en uygunu. Fx pelet pahalı değil ayrıca. 500 lük kutu at at bitmiyor. Hedefi vuramadığınızda sorunun peletten olmadığını kesin biliyor olmakta cabası. Ayrıca gördüğüm tek gerçek Gamo pelet yatagundan aldıklarım.
-
Yatagundan yaptığımız alış-verişlerde, ödemeyi kapıda yapmamız mümkün mü?
-
yatagunda sepet oluşturup satın almadan önce ürünün kargo bedelinin ne kadar olduğunu görmek isterdim doğrusu, kargo bedeli gözükmeden insan alışverişe karar veremiyor, kargo bedelini sistem müşteri adresine göre otomatik hesaplayamıyormu? hesaplasa bile bunu ilk aşamada gösterebilmek mümkünmüdür acaba?
-
- Resmi Gönderi
Yatagundan yaptığımız alış-verişlerde, ödemeyi kapıda yapmamız mümkün mü?
Bu uygulama silah için geçerli olamıyor, bu yüzden maalesef olamıyor.
yatagunda sepet oluşturup satın almadan önce ürünün kargo bedelinin ne kadar olduğunu görmek isterdim doğrusu, kargo bedeli gözükmeden insan alışverişe karar veremiyor, kargo bedelini sistem müşteri adresine göre otomatik hesaplayamıyormu? hesaplasa bile bunu ilk aşamada gösterebilmek mümkünmüdür acaba?
Sepetten sonraki sayfalarda ürün kargo bedelleri ve kargo seçenekleri mevcut, yani satınalma yapmadan önce bu dediğinizi görebiliyorsunuz.
-
bilgilendirme için teşekkürler
-
Ankara da yaşayan arkadaşlar siz gamo pelletleri nerden alıyosunuz. Ekonomik fiyata satan ve selamınızla gideceğim bir dükkan söyleyebilirmisiniz. Yarın bu işi halletmem gerekiyor. Gamo ts10 pellet kesin alacam birde 10-20 metreden grupmanlar için tavsiye edebileceğiniz pelletler hangisi (fx pelletlerin kalitesini biliyorum ama biraz pahalı geldi şimdilik düşünmüyorum.)
İlker, silahı satın aldığın yerde yokmu? Oradan al bence...
Sevgiler,